PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
dimi

Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat

Příspěvek od dimi » 25 bře 2010, 21:24

Lukin - nemáš vůbec zač děkovat. Jsem rád, že ti to došlo a dopis se někde neztratil.

Reklama

moulaj

Příspěvek od moulaj » 28 bře 2010, 18:20

corsaczek píše:Copak s ní bylo? Mám stejný motor, tak mi to zajímá...
Ale taková ptákovina :lol: Jednoho dne jsem nenastartoval a astra ukazovala strašné množství chyb.Tak jela na podvalu do Opel servisu v Ustí n.l.,tam pobyla 10 dní a nikdo si sní nevěděl rady.Jednou nastart.a potom nic,jen ty chyby.Tak jsem ji odvezl domů a pátrali jsme s Vojtou.Zkušebně jsme vyměnili snad vše co šlo(CIM,řídící jednotku,ABS,el.cenrum atd.).Nakonec jsem ji odvezl tomu dobrákovi co mi jí prodal a on tam dal novej STARTER,no a jezdím jako vítr.
Hlavně vás všechny varuju před firmou Autotip Novák,autorizovanej servis Opel v Ustí n.l.
Nepoznat po 10 dnech vadnej startér,to už je slušná ostuda...
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,

pueblo

Příspěvek od pueblo » 28 bře 2010, 18:58

Já bych chtěl touto cestou poděkovat PepaSovi. Navštívíl jsem ho v zimě a odjel jsem s úúúplně jiným autem ;) . Měl jsem v něm prakticky všechno, ale neaktivovaný. Po hodině jsem odjížděl se srandičkama typu denní svícení, aktivovaným BC, KOMPLET češtinou jak BC tak navigace (CD70 navi). Navi jsem měl možnost v únoru vyzkoušet cestou do Itálie a super! Takže si chcrochtám blahem a PepaSovi patří moje DÍKY 8-)

Ještě bych se ale vrátil k předchozímu příspěvku Moulaje. Protože jsem ústečák, taky jezdím a i s předchozím géčkem jsem jezdil k novákovi. Mrzí mě, že má takovou zkušenost, protože já mám dobrou. Jednou mi nešlo G nastartovat, resp. chytlo a hned chcíplo. Odtáhnul jsem to k nim, na chodníku mi to mapíchli na tech a výsledek, že imobilizér to není a že nevědi, že musí na dílnu. Za půl hodiny volali, že je to palivový relé, že mi tam daj nějaký z bouračky a že to nestojí za řeč, že mám odjet. ZDARMA! Podobnej případ byly vejfukový svody. Měl jsem X18XE1, u těhlech motorů praskaly jak na běžícím páse. Sami mi nabídli, že maj chlapíka, kterej mi to zabrousí a zavaří. Najel jsem na to dalších 25tis., než jsem to prodal a držely. Cena za pár stovek, nenutili mě do novýho dílu.
Pravda, je to dýl a jestli se tam tak zhoršili, je to fakt škoda!
Moulaji držím palec, ať už nezlobí 8-)

dimi

Příspěvek od dimi » 29 bře 2010, 18:36

Chci poděkovat paní co dělá na úřadu a přiděluje značky v Jablonci. Měla moc štastnou ruku. Narodil jsem se v únoru 1978 a paní mi dala SPZ 3L7 0278. Takže mám vysněné auto se super značkou. 8-)

mirek81

Příspěvek od mirek81 » 18 dub 2010, 00:32

Chtěl bych poděkovat chlapíkovy v dodávce který mě dovezl v pátek odpoledne na benzinku do Žabčic když my došla nafta. Ocením to tím víc, když já sám bych zastavil jen někomu koho znám.Moc děkuji 8-)
1.7 cdti 74 kw

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 18 dub 2010, 03:53

Jsem myslel, že se tu děkuje ostatnim klubákum jen. Nejak nechapu proč na astra h forum tu někdo do topicu děkuje někomu za to že ho odvezl na benzinku :lol:
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

mirek81

Příspěvek od mirek81 » 18 dub 2010, 11:31

Děkuji Darkovy že mi to ujasnil. Nepochopil jsem že poděkovat se muže jen někomu! dekuji darku ;)
1.7 cdti 74 kw

Koleen

Příspěvek od Koleen » 18 dub 2010, 12:09

Ahoj, chtě bych touto cestou poděkovat dobrodinci, který mi dnes(18.4) orval auto na parkovišti u Tesca v Kladně. Takže ještě jednou DÍKY!
Přílohy
auto.jpg
Opel Astra H 1.8 92kW Z18XE

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 18 dub 2010, 20:16

Au, to je dost orvaný :( Máš pojistku?

Koleen

Příspěvek od Koleen » 18 dub 2010, 20:31

Pojistku mám, jen soulúčast je 10tis. takže smůla
Opel Astra H 1.8 92kW Z18XE