PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat
Lukin - nemáš vůbec zač děkovat. Jsem rád, že ti to došlo a dopis se někde neztratil.
- Reklama
Ale taková ptákovina Jednoho dne jsem nenastartoval a astra ukazovala strašné množství chyb.Tak jela na podvalu do Opel servisu v Ustí n.l.,tam pobyla 10 dní a nikdo si sní nevěděl rady.Jednou nastart.a potom nic,jen ty chyby.Tak jsem ji odvezl domů a pátrali jsme s Vojtou.Zkušebně jsme vyměnili snad vše co šlo(CIM,řídící jednotku,ABS,el.cenrum atd.).Nakonec jsem ji odvezl tomu dobrákovi co mi jí prodal a on tam dal novej STARTER,no a jezdím jako vítr.corsaczek píše:Copak s ní bylo? Mám stejný motor, tak mi to zajímá...
Hlavně vás všechny varuju před firmou Autotip Novák,autorizovanej servis Opel v Ustí n.l.
Nepoznat po 10 dnech vadnej startér,to už je slušná ostuda...
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
Já bych chtěl touto cestou poděkovat PepaSovi. Navštívíl jsem ho v zimě a odjel jsem s úúúplně jiným autem . Měl jsem v něm prakticky všechno, ale neaktivovaný. Po hodině jsem odjížděl se srandičkama typu denní svícení, aktivovaným BC, KOMPLET češtinou jak BC tak navigace (CD70 navi). Navi jsem měl možnost v únoru vyzkoušet cestou do Itálie a super! Takže si chcrochtám blahem a PepaSovi patří moje DÍKY
Ještě bych se ale vrátil k předchozímu příspěvku Moulaje. Protože jsem ústečák, taky jezdím a i s předchozím géčkem jsem jezdil k novákovi. Mrzí mě, že má takovou zkušenost, protože já mám dobrou. Jednou mi nešlo G nastartovat, resp. chytlo a hned chcíplo. Odtáhnul jsem to k nim, na chodníku mi to mapíchli na tech a výsledek, že imobilizér to není a že nevědi, že musí na dílnu. Za půl hodiny volali, že je to palivový relé, že mi tam daj nějaký z bouračky a že to nestojí za řeč, že mám odjet. ZDARMA! Podobnej případ byly vejfukový svody. Měl jsem X18XE1, u těhlech motorů praskaly jak na běžícím páse. Sami mi nabídli, že maj chlapíka, kterej mi to zabrousí a zavaří. Najel jsem na to dalších 25tis., než jsem to prodal a držely. Cena za pár stovek, nenutili mě do novýho dílu.
Pravda, je to dýl a jestli se tam tak zhoršili, je to fakt škoda!
Moulaji držím palec, ať už nezlobí
Ještě bych se ale vrátil k předchozímu příspěvku Moulaje. Protože jsem ústečák, taky jezdím a i s předchozím géčkem jsem jezdil k novákovi. Mrzí mě, že má takovou zkušenost, protože já mám dobrou. Jednou mi nešlo G nastartovat, resp. chytlo a hned chcíplo. Odtáhnul jsem to k nim, na chodníku mi to mapíchli na tech a výsledek, že imobilizér to není a že nevědi, že musí na dílnu. Za půl hodiny volali, že je to palivový relé, že mi tam daj nějaký z bouračky a že to nestojí za řeč, že mám odjet. ZDARMA! Podobnej případ byly vejfukový svody. Měl jsem X18XE1, u těhlech motorů praskaly jak na běžícím páse. Sami mi nabídli, že maj chlapíka, kterej mi to zabrousí a zavaří. Najel jsem na to dalších 25tis., než jsem to prodal a držely. Cena za pár stovek, nenutili mě do novýho dílu.
Pravda, je to dýl a jestli se tam tak zhoršili, je to fakt škoda!
Moulaji držím palec, ať už nezlobí
Chci poděkovat paní co dělá na úřadu a přiděluje značky v Jablonci. Měla moc štastnou ruku. Narodil jsem se v únoru 1978 a paní mi dala SPZ 3L7 0278. Takže mám vysněné auto se super značkou.
Chtěl bych poděkovat chlapíkovy v dodávce který mě dovezl v pátek odpoledne na benzinku do Žabčic když my došla nafta. Ocením to tím víc, když já sám bych zastavil jen někomu koho znám.Moc děkuji
1.7 cdti 74 kw
Jsem myslel, že se tu děkuje ostatnim klubákum jen. Nejak nechapu proč na astra h forum tu někdo do topicu děkuje někomu za to že ho odvezl na benzinku
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Děkuji Darkovy že mi to ujasnil. Nepochopil jsem že poděkovat se muže jen někomu! dekuji darku
1.7 cdti 74 kw
Ahoj, chtě bych touto cestou poděkovat dobrodinci, který mi dnes(18.4) orval auto na parkovišti u Tesca v Kladně. Takže ještě jednou DÍKY!
Opel Astra H 1.8 92kW Z18XE
Pojistku mám, jen soulúčast je 10tis. takže smůla
Opel Astra H 1.8 92kW Z18XE