Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
U nas rano 2C a pres den ma byt 6, takze mi nejak neva ze uz mam zimaky 14dni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Zato u nás už 14 dní nebylo ráno míň jak 7-8 stupňů. Dneska např. 10° . Ale už se to asi změní...
Na víkend má být u nás až 18°... chudáci zimní gumy
pro jednou se nic nestane, chce to jezdit s rozumemSolik píše:chudáci zimní gumy
EX Opel Astra H caravan
Solik: ale no tak, ono člověk nesmí tak moc věřit všem těm marketingovejm kecům. s minulým autem (corsa B) jsem jezdil poslední rok na zimákách celý léto (věděl jsem, že se jí budu zbavovat, tak už jsem nechtěl kupovat nový letní gumy) a úplně v poho. člověk, který to auto ode mě koupil, na těch zimákách jezdil už další dvě léta a pořád drží. a to to byly nějaký matadory...
Nebo nikam nejezdit a pockat az bude zase pod 7C
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
páč už sou tak tvrdý že se neojedouemvee píše:Solik: ale no tak, ono člověk nesmí tak moc věřit všem těm marketingovejm kecům. s minulým autem (corsa B) jsem jezdil poslední rok na zimákách celý léto (věděl jsem, že se jí budu zbavovat, tak už jsem nechtěl kupovat nový letní gumy) a úplně v poho. člověk, který to auto ode mě koupil, na těch zimákách jezdil už další dvě léta a pořád drží. a to to byly nějaký matadory...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To byl jen takový obecný povzdech Sám asi nikam nepojedu, takže pleuše nebudou kvílet.
Na služebáku jsem na jaro dojížděl zimní a za měsíc (cca 4000km) bylo po nich. Bylo brzy k 20° a tak mizely docela rychle (Goodyear UG7).
Na služebáku jsem na jaro dojížděl zimní a za měsíc (cca 4000km) bylo po nich. Bylo brzy k 20° a tak mizely docela rychle (Goodyear UG7).
Tak dneska konečně namontována origo loketka a zprovozněna klimatizovaná přihrádka (díky Vojto)
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
Prave som prisiel na par dni o Astricu =(
Pre tyzdnom som bol u romana K na vymene rozvodov no vsimol som si podivnych zvukov a tak sme sa dnes s romanom k na uherskohradistsku stretli aby sme to pozreli.vysledok je natrhnuty rozvodovy remen ktoremu nechybalo vela do uplneho pretrhnutia!!!!! Stastie v nestasti,takze som tam auto rovno nechal a romanK ma odviezol domov za co mu mockrat dakujem,pochybujem ze by som taky ludsky pristup zazil v nasich servisoch.
Pre tyzdnom som bol u romana K na vymene rozvodov no vsimol som si podivnych zvukov a tak sme sa dnes s romanom k na uherskohradistsku stretli aby sme to pozreli.vysledok je natrhnuty rozvodovy remen ktoremu nechybalo vela do uplneho pretrhnutia!!!!! Stastie v nestasti,takze som tam auto rovno nechal a romanK ma odviezol domov za co mu mockrat dakujem,pochybujem ze by som taky ludsky pristup zazil v nasich servisoch.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005