Hurá, těším se na fotky!pueblo píše:Tak jsem dneska namontil, po dlouhém odkládání, vyhřívání sedaček ...:
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Na kolik to vyslo celkem?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No příprava v autě byla (kabeláž a REC), takže jsem od Vojty koupil dečky, tlačítkovou lištu a panel. Když odečtu prodaný díly, vyšlo to cca na 4500,-. A nepočítám mojí práci, to by bylo asi za desítku
Myslíš za pětku
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
tak to je dobra cena
Zdravim tak dnes behaci den! Vybratie alternatora, zanesenie do opravy zajtra bude verdikt ale novy, teda nahrada nie original stoji 200e! Plus buchanie v prednej naprave zistene, objednane nove stabilizacne tycky cena za jednu 13e nove!No zajtra sa ide na to plus alternator som zvedavy co v nom bude!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Poslal jsem adminovi fotonávod montáže vyhřívání sedaček. V podstatě jsem pouze doplnil návod od Davida B. o fotky, takže to nebyla až taková práce. Takže díky Davidovi B. za mustr a snad se nebude zlobit
Tak dnes som oslávil Medzinárodný deň bez áut. Celí deň som sa mu venoval - umývanie, pastovanie, čistenie. Blyští sa ako psovi g..e
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No takze astricka je zase pojazdna! Vymeneny alternator plus odstranene klepanie v naprave= vymenene stabilizacne tycky! Takze vsetko je zase tak ako ma byt! A este vymene stretavacie ziarovky za night breaker! Dufam ze uz budem len tankovat a menit olej! A dnes poobede idem umyt a nalestit a je to Tak ASTRICKAM ZDAR
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Navod na vyhrivani sedacek pridam do konce tydne ted nejak nestiham
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet