Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
no jasne dam nejake foto z tejto plaze a hlavne panoramy co som narobil. 3 dni volna nebudu lebo zajtra sa pracuje
- Reklama
Tak včera večer návštěva PepaSe a počeštění CIDu
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Dneska velká generálka po dovolené.... mytí, vysávaní atd....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Tak jsem jel dnes služebním autem do Prahy a těsně před prahou někomu ulítl kus kotouče od brzd a prorazil mi mřížku chladiče a nadělal paseku uvnitř. Ještě že jsme nejel svým!
už není
Hlavně, že to dopadlo tak. Ještě, že to nešlo do okna a na vás. Fuj, to bych nechtěl zažít.
Tak po té co jsem ohledal s kolegama kotouč tak se jednalo nejspíše o kus z nákladního auta... fuj už to nechci zažít.
už není
Opravdu nepříjemná zkušenost.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Tak jsem dneska namontil, po dlouhém odkládání, vyhřívání sedaček . Ranní teploty mě donutily. Díky písemnému návodu od Davida B. a přiznávám i jednomu telefonu Vojtovi, to byla sice dlouhá, ale celkem příjemná práce
Všechno jsem fotil, takže zítra večer doplním Davidův návod o fotografie a pošlu Miloshovi ke zveřejnění.
Už se těším na ráno, až si ohřeju prdku
Všechno jsem fotil, takže zítra večer doplním Davidův návod o fotografie a pošlu Miloshovi ke zveřejnění.
Už se těším na ráno, až si ohřeju prdku