PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Hazmec: A čím to bylo, že to nešlo ?
Mayki: No problemo..
Mayki: No problemo..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Děkuji PepaSovi za odbornou pomoc a prima pokec..
Pepo čo si riešil na novom aute?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Nič, zabudol si na Dády šuplík..
Chtěl bych poděkovat svojí Astřulce. Už jí je rok a tři dni, najeto lehce přes 23 tisíc. Zatím bez problému, až na cvrčky v přístrojovce, ale rádio to všechno spraví.. Doufejme, že jí budou válce pracovat co nejdéle ) Ještě aby ne, když se o ní starám jak o vlastní dítě
Chtěl bych poděkovat Frydexovi za pomoc při opravě mé Astry, kdy se mi při jízdě skoro zastavila, začla skákat a svítit kontrolka dle vlákna : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =32&t=1052
Když jsem si v tomto vláknu přečetl příspěvky lkralicka,kde popisoval opravu na 45tis./měl jsem stejnou -Kódová chyba brzda+plyn+klíč je 30200- // mě museli omývat
Pomocí kolegy Frydexe kontrolka nesvítí, auto jede jako víno
a problém - zasraný polský benzín jezdím tam 22 let, moho lidí tvrdilo, ža ten benzín je na hovno, tak jsem jim nevěřil , ale už tam NEJEDU!!!!!
Když jsem si v tomto vláknu přečetl příspěvky lkralicka,kde popisoval opravu na 45tis./měl jsem stejnou -Kódová chyba brzda+plyn+klíč je 30200- // mě museli omývat
Pomocí kolegy Frydexe kontrolka nesvítí, auto jede jako víno
a problém - zasraný polský benzín jezdím tam 22 let, moho lidí tvrdilo, ža ten benzín je na hovno, tak jsem jim nevěřil , ale už tam NEJEDU!!!!!
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
VELKÝ DÍK patří Romanovi! Dneska si našel čas a zajel se se mnou podívat na jednu Zafiru a......... je doma
Mohli bysme tady udělat hlasování, kolika lidem tady pomohl s koupením auta
+1 osobne a s radama minimalne pulce fora
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Já bych chtěl moc poděkovat Dennymu za perfektně zvládnutou komplet výměnu spojky a dvouhmotovýho setrvačníku opravdu doporučuju jeho služby - jedním slovem perfektní
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi