Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
v klidku ja cestu znam i poslepu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
oblhut píše:No to bych Ti asi vypálil oči,kdybych zablikal ,jel jsem totiž ve zdroji mé obživy,což je Scania R480 a na rampě mám 6 dálkových světel,svítí to opravdu kvalitně .A jak jsem říkal,viděl jsem Tě doslova na poslední chvílu,tak příště bliknu.Ale jestli Tě potkám večer,tak si to bliknutí budeš dlouho pamatovat
tak si mu mohol trocha skrizit smer to by si ho neoslepil
dneska jsem potkal pětidvéřko v krásné barvě v té samé co mám já a já myslel,že budu na Ostravě jediný s touhle barvičkou
Dnes okolo 14:30 jsem potkal asi Gord na Lipové, směrem dolů na Pisárky.
Tak to jsem nebyl já, dneska od 10:00 ležím v posteli po hodechmyshaak píše:Dnes okolo 14:30 jsem potkal asi Gord na Lipové, směrem dolů na Pisárky.
už není
Tak potom má někdo v Brně úplně stejné GTCčko A hody závidím
Pred hodinkou v Usti n.L. v Krasnem Brezne u Benziny stribrny caravan s prazskou spz, nejaky svihak lazensky lezl ven
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já potkal Merivu Vauxhall a červené gtc s neorigo koly no vypadala hrozně
Nezáviď, ja mám každoročne dvoje hody, hneď víkend po sebe...a vďaka bohuže už to mam za seboumyshaak píše:Tak potom má někdo v Brně úplně stejné GTCčko A hody závidím
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dneska ráno před půl 11 jsem viděl stříbrnej caravan s koly jako má Tomahawk nebo Milosh, bylo to na křižovatce u Postoloprt směrem od Počerad a asi 10 minut na to uplně stejnej caravan někde u Volevčic (až jsem si řikal žeby dežavi? )