Protože vyrábí draze ! Továrny v Německu, Belgii, odbory, zaměstnanecké výhody... Chevrolet vyrábějící ze stejných komponentů na linkách v Koreji, Indii a jiných Asijských zemích jim určitě generuje větší zisky. Můžeš namítnout že VW a Audi taky vyrábí v Německu, ale tady to není až tak pravda. Velkou část produkce dělají na Slovensku, v Maďarsku a navíc "koncern" má přeci jen u zákazníků lepší zvuk. Jediná "levná" fabrika Opelu je v Gliwicích v Polsku ale ta se prakticky specializuje na modely "classic". Ale Francouzi jsou na tom taky blbě, francouzští odboráři to je pěkná pakáž. Renault to už pochopil a pro Dacii postavil fabriku v Maroku.power2 píše:...V tom případě nechápu, proč je Opel pro GM ztrátovej
Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
- Reklama
- BikerMarius
čaves,
nemáte někdo vykoumaný kolik se vejde do Háčka nafty ( do nádrže ) až po víčko ?? Páč na poslední nádrž jsem od dojezdu 0km ujel ještě 20km než se rozsvítilo hladový oko..
nemáte někdo vykoumaný kolik se vejde do Háčka nafty ( do nádrže ) až po víčko ?? Páč na poslední nádrž jsem od dojezdu 0km ujel ještě 20km než se rozsvítilo hladový oko..
Běžně jezdím, že počítač už ukazuje Range 0 km. Dokud nezačne hladový oko blikat a počítač prosit o benzín, tak nečerpuju. Nádrž je myslím na 52 litrů.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Mas rad adrenalin asi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
No nádrž 52 ale mam pocit jako by se do ní vešlo ještě tak 2,5 víc
miloši to je psychologie čím mín v nádrži tím menčí spotřeba jednou už mně blikalo že jsem se bál projet rychle kruhák
miloši to je psychologie čím mín v nádrži tím menčí spotřeba jednou už mně blikalo že jsem se bál projet rychle kruhák
Dělám to taky taknorinco píše:Běžně jezdím, že počítač už ukazuje Range 0 km. Dokud nezačne hladový oko blikat a počítač prosit o benzín, tak nečerpuju. Nádrž je myslím na 52 litrů.
- BikerMarius
tak se přiznejte kdo tejral černýho kombajna na okruhu ??v 7:39 HERE
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, toho borca si pamatuju, trochu mu lezly vlasy do ksichtu, jak mě předjížděl...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ta pipka mela sedet doma vzdyt se bala celou dobu a vubec si jizdu v poradnym aute neuzila.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nejvíc mě pobavila hláška "nejezdi tak rychlo, tohle není závodní auto"