Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Ja Check Control nemam, len opcom, ked mi checkuje auto tak na mna vyblafne chybu, ze mi nesvieti osvetlenie spz Tiez mam dvojicu LED, sem tam zablikaju ale inak pohoda, uz ich mam asi pol roka a ziadny problem s bateriou.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
- Reklama
Dnes malá projíždka a tu se na displeji ukázalo.
Mike.S píše:no fuj, jak moc to auto schytalo?
na to jaká to byla pecka naštěstí jen malý důlek pod lištou levých dveřívojtavojta píše:Co nato červený miláček o.k.?
Leštili, doplňovali provozní kapaliny a vůbec kontrolovali...
Takže to spíš srna vrazila do tebe ne? Aspoň že je kára OK.Samothe píše:Mike.S píše:no fuj, jak moc to auto schytalo?na to jaká to byla pecka naštěstí jen malý důlek pod lištou levých dveřívojtavojta píše:Co nato červený miláček o.k.?
jel jsem pomalu páč jsem ji viděl a čekal co udělá a nakonec na mě naběhla normálně v tom úseku jezdím 80kou nevšimnout si jí tak by to vypadalo jinak
Ajaj, tak tos měl kliku - buď rád jak to dopadlo
srnky su nevyspitatelne hlavne, ked sa zlaknu, ja som raz stretol jednu malicku, vybehla mi z vysokej travy co cestari nejak nestihli pokosit, prebehla z laveho pruhu do mojho, chudiatko kuklo na mna ja som slapol na bzdy a ono sa tej potvorke este predomnou posmyklo, lebo bolo sakra mokro ale v poslednej chvili stihla uskocit inak by som asi aj bodoval
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
A co tohle na srnky a zvěř ? Píšou , že to má účinnost na 2 km
http://www.sportovniautodoplnky.cz/plasic-zvere-2-ks/
To by mě zajímalo jestli to fakt funguje
http://www.sportovniautodoplnky.cz/plasic-zvere-2-ks/
To by mě zajímalo jestli to fakt funguje
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Taky by mě docela zajímalo, jestli to funguje. Brácha to má na služební ochcávce a neříkal, že by potkal nějakou srnku, ale to ještě neznamená, že kdyby to neměl, tak by ji potkal
Nicméně, já bych si to na auto nedal, protože občas s sebou vozíme našeho kocoura a tomu by to (v případě, že to funguje) asi moc dobře nedělalo...
Nicméně, já bych si to na auto nedal, protože občas s sebou vozíme našeho kocoura a tomu by to (v případě, že to funguje) asi moc dobře nedělalo...