Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Trocha ta poopravim, nie je to len o fans na rally, ale o celkovom upadku fans skoro na vsetkych sportoch. Nova generacia si casto myli fandenie s robenim bordelu a ukazovanim sily a svojej tuposti.
- Reklama
Aby rally byla opravdu na 100% bezpečná tak to se dá splnit jen doma u televizoru,žádná bezpečnostní zona není na 100% bezpečná.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Tak jsem byl u zubařky, bílá plomba, umrtvení a asi hodina pitvání 530 kč je to hodně ?? Co myslíte
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zralok:no ja mam soukromou zubarku a tam stoji bila plomba 1500kc pokud uz teda nezdrazila zas vice..je to sice dost no ale zas od te dobvy co chodim k ni mam svatej klid!!!!
Opel Astra OPC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jinak co se tyce rally souhlasim se sasou!!!!jinak tady v te co ukazovali vcera mi to misto neprislo zrovna spatne i jak rikali na nove rozhodla chyba ridice a hned je tu maler!!
Opel Astra OPC
Nevím teda, kam pokračovala trať v místě nehody, ale taky mi to místo nepřišlo nějak extra nebezpečné. Ale v rallye je k nehodě blízko v podstatě všude a ti lidi s tím musí počítat. Vašek Kopáček je mladej kluk, je mu tuším lehce přes dvacet a je to sice divočák, bourá dost často, ale rozhodně bych za smrt diváka nikdy nedával chybu pilotovi, jsou to prostě závody, každej chce vyhrát a být nejrychlejší. Prostě to byla jen blbá souhra náhod...
No ja len dúfam že to není začiatok koncov Rally, lebo ľudí čo majú totalné debilné kecy pod článkami bulvárov ako NOVA,BLESK a nikdy na rally neboli a nevedia ani prd je plno ...
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
No tadle mě ma nastarosti od mala.. taky mam klid když něco uděla tak to drží že to nevypadne i kdyby chtělo...sladas opc píše:zralok:no ja mam soukromou zubarku a tam stoji bila plomba 1500kc pokud uz teda nezdrazila zas vice..je to sice dost no ale zas od te dobvy co chodim k ni mam svatej klid!!!!
...já myslím žes to pořídil hodně levně. Co znám zubaře u nás v okolí tak za 500, - je to už mezi dveřma.zralok píše:Tak jsem byl u zubařky, bílá plomba, umrtvení a asi hodina pitvání 530 kč je to hodně ?? Co myslíte
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já minulý týden za čep a následně na to keramiku vypláznul 3500,- Drahá sranda, ale směju se bez děravé huby. Myslím že tvoje cena je ok.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."