no gtc už je prodaný asi 2 měsíceSamothe píše:GTC je už pryč?to jsou mi novinky
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
tak to tak nějak zároveň,když jsem kupoval to své to už je doba
Tak to je škoda, corsa byla krásná, taková jiná než jezdí obvykle (a ta barva! ) a GTC byla prostě kočka, ten sedan se mi nelíbí, je to strašně fotrovský auto...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
dnes mi prisli nove strierace bosh aerotwin a uz su aj namontovane
Dnes byla Zafča na návštěvě u Adama a dostala po předních i zadní zástěrky.Trošku snad zmírní špinění,jsou decentní a sluší ji a při jízdě za nepříznivého počasí to snad ocení i řidiči jedoucí za mnou,což si myslím,že taky není k zahození
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
já jsem dneska při nákupech narazil a mohl si poprvé prohlédnout Corsu OPC opravdu nádherný kousek
Tak my vcera stanovaly. Drevo bylo daleko tak jen mensi uprava. Combik je ptroste super.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
my včera udělali s Astroušem výlet do Rakous
www.aquapulco.at
super srdeční záležitost,jezdíme pravidelně a mohu jen doporučit, na rozdíl od aquaparku Čestlice v Praze, mohou děti měřit víc jak 150 cm při rodinném vstupném , holt se můžem od rakušáku pořád co učit
dneska jsem dělal na autě přípravu na subwoofer,fotím a fotím ,chci udělat nějaký návod,inspiraci pro případné zájemce o zlepšení zvuku
www.aquapulco.at
super srdeční záležitost,jezdíme pravidelně a mohu jen doporučit, na rozdíl od aquaparku Čestlice v Praze, mohou děti měřit víc jak 150 cm při rodinném vstupném , holt se můžem od rakušáku pořád co učit
dneska jsem dělal na autě přípravu na subwoofer,fotím a fotím ,chci udělat nějaký návod,inspiraci pro případné zájemce o zlepšení zvuku
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Navod urco posli
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Par fotecek z vlastni zahradecky, alias Croatia 2010
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)