PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
není perník jako perník . A pro vtipálka miloshe jeden sladký link http://www.pardubickypernik.cz/
- Reklama
Diky ja to znam mam v Rabech segru, od Zdendy co bys kamenem dohodil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velké díky uživateli "hazmec", za ochotu....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Za celý náš team děkuji Caponovic Peťule za skvělý dortík. To se nám to pracuje,když nás někdo vykrmuje.Děkuji ještě jednou i za přáníčko.
ééé,jsem blb denny,psal jsem ti na Géčko
Není vůbec zač,my děkujem !!!
Není vůbec zač,my děkujem !!!
Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli,vlastně tam vůbec není.A tak se pečlivě zakopete.Hluboko.A čekáte."Currahee"
Caponeho Pussy Wagon II 1.6 16V 77KW caravan - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=3188
Caponeho Pussy Wagon II 1.6 16V 77KW caravan - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=3188
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
....já bych rád poděkoval uživateli a členovi fora s nickem Laco797,kterému jsem na jeho žádost přislíbil slevu na prodávané rádioCDMP3 a který ted jen mlčí a ani neumí odepsat na soukromé zprávy.Timto ti opravdu děkuji,že jsi mě ukázal,jakej jsi formát ..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Děkuji Jockerovi za aktivaci tempomatu a dalších vymožeností
Ja sem docela vyskoleny. Rezervace atd nemaji smysl. Dva ze tri "vaznych" zajemcu se uz neozvou/prestanou komunikovat, dozaduji se rezervace a uz nezavolaji atd.irmscher píše:
....já bych rád poděkoval uživateli a členovi fora s nickem Laco797,kterému jsem na jeho žádost přislíbil slevu na prodávané rádioCDMP3 a který ted jen mlčí a ani neumí odepsat na soukromé zprávy.Timto ti opravdu děkuji,že jsi mě ukázal,jakej jsi formát ..
Ted sem zrovinka prodaval na aukru neco za cenu okolo 2-4 tisic a neveril sem vlastnim ocim co se okolo delo.
Mel sem tam jednoho, co mel strasne vazny zajem, psal me i pres forum (ne tady) a kdyz sem mu dal kupted nabidku, tak prestal reagovat. Pak se pokusil vec vydrazit. Asi chtel usetrit a risknul drazbu ze to bude mit za levnejc, ale projel to. Pak najednou zase zacal komunikovat a premlouvat me, at kupci napisu, ze to uz nemam a prodam to jemu o par stovek draz atd.
- Georgeisin
Děkuji uživateli "honzina". Zjistil jsem o něm důležitou věc a to, že je to mechanik v OPELu Břeclav a kromě toho je to dobrej kluk. Odepsal mi na inzerát na výměnu chrom světel za černé. Výměnu světel jsme v pátek kolem páté spáchali u něj v práci.
Má tady v inzerátu na prodej Astru, jelikož chce jít do Zafiry B. Astra je v nejlepším pořádku, hlavně budoucího majitele už nečeká investice v podobě spojky a sertrváku.
Má tady v inzerátu na prodej Astru, jelikož chce jít do Zafiry B. Astra je v nejlepším pořádku, hlavně budoucího majitele už nečeká investice v podobě spojky a sertrváku.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- BikerMarius
Poděkování všem co plní forum. 14 dní vlastním astru a na zdejší forum pročítám od doby co jsem se rozhodl ji koupit.
Díky všem!!
Díky všem!!