Dovolená 2013
Re: Dovolená 2013
... tak u mne rozhodnuto.
Orlova - Slovinsko(bled a bohinj) - Podgorica(chorvatsko) - Plitvice - Orlova
Doufam, ze Karl vydrzi. Uz pisu itinerar. Sice jak to pocitam + moje tezka noha, letadlo by se asi vyplatilo lepe, ale nebylo by to tak dobrodruzne
Docetl jsem se ze pro placeni mytneho v choratsku lze pouzit i nejakou krabicku, ktera se nabiji pres net. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? Pak to mytne vychazi levneji.
Orlova - Slovinsko(bled a bohinj) - Podgorica(chorvatsko) - Plitvice - Orlova
Doufam, ze Karl vydrzi. Uz pisu itinerar. Sice jak to pocitam + moje tezka noha, letadlo by se asi vyplatilo lepe, ale nebylo by to tak dobrodruzne
Docetl jsem se ze pro placeni mytneho v choratsku lze pouzit i nejakou krabicku, ktera se nabiji pres net. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? Pak to mytne vychazi levneji.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Reklama
GTC v Chorvatsku :)
Vkládám pár fotek z Chorvatska, z kterého jsem se v úterý vrátil. Zajetá hezká spotřeba 6.3 (cestou zpět celkem závody )
Jedna otázečka k tématu. Kde natankovat na rakouské A2 před vjezdem do Itálie ?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na benzince...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ja myslel ze jste uz s Otou jeli, abyste podali reporthombre_71 píše:Jedna otázečka k tématu. Kde natankovat na rakouské A2 před vjezdem do Itálie ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslím, že se vyplatí sjet z dálnice a natankovat třeba u ESSA v Arnoldsteinu.hombre_71 píše:Jedna otázečka k tématu. Kde natankovat na rakouské A2 před vjezdem do Itálie ?
Před malou chvílí jsme se vrátili z prodlouženého víkendu u německého Senftenbergu. Pokud někdo miluje jízdu kolmo ve velmi nenáročném terénu, in-line bruslení v dokonale upraveném prostředí s nesčetným výběrem cyklostezek různých délek, je to místo pro něj a ideálně i pro jeho děti.
Bydleli jsme v tomhle kempu: http://www.senftenberger-see.de/5-stern ... 01428.html, kde se dočtete vše potřebné. Je to nádherný místo, skutečně doporučuju, děti se tam neskutečně vyřádí. Kemp se vším komfortem, čistota, personál je milej a se vším pomůže, prostě přijedete a necháte se hýčkat
Ještě přidám pár fotek auta před odjezdem Ještě dodám, že tenhle nosič kol jsem vybral na doporučení Hombre_71 a musím potvrdit, je to pecka!!!
Bydleli jsme v tomhle kempu: http://www.senftenberger-see.de/5-stern ... 01428.html, kde se dočtete vše potřebné. Je to nádherný místo, skutečně doporučuju, děti se tam neskutečně vyřádí. Kemp se vším komfortem, čistota, personál je milej a se vším pomůže, prostě přijedete a necháte se hýčkat
Ještě přidám pár fotek auta před odjezdem Ještě dodám, že tenhle nosič kol jsem vybral na doporučení Hombre_71 a musím potvrdit, je to pecka!!!