![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Před dvěma týdny jsem měl tu čest se svézt v novém OPC.Musím dodat že pro fandu značky je to povinnost!
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Těšil jsem se na ni jak malej,ještě víc než na BMW M6 550k
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Auto jsem měl zapůjčené na 30minut i s instruktorem (který byl ale pohodář a nic moc neřešil)
Auto jsem měl možnost vyzkoušet jízdou jak na dálnici,tak i okreskách a také na téměř tříkilometrovém letišti!
Astra měla nějaké drobné úpravy takže měla prý rovných 300koní
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Začal bych u desingu,asi tu nemusím nic moc rozepisovat auto je prostě nádherný skvost co víc dodat?!Agresivní vzhled předku obří 20-ti palcová kola a vzhledově široká záď se dvěma velkými koncovkami budí velký respekt.Hlavně na dálnici
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Velmi pěkný interier z kvalitních materiálů se mi velmi líbil(Snad jen spousta tlačítek,a nesedli mi čtyřbodové pásy které asi nejsou originální (naštěstí)Dále pak zaujmou vynikajíci křesla ze kterých se vám nebude chtít ven..
Jízda po dálnici byla opravdu velkým překvapením.při 130km/hod si připadám jako bych jel ve svém 80km/hod prostě nuda.Vůbec se nezdálo že jedu kolik jedu.Bylo to asi hlavně tím že v autě je krásné ticho i při dvoustovce.Takže byl čas ji trochu polechtat na pedálu,za pár vteřin tam bylo 180 to jsem jen čekal jestli mi pán něco neřekne.Naštěstí ne,tak jsem si řekl že na cestě zpět ji ztrestám víc
![Neutrální :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Nejvíce se mi líbilo když jsem vzal třeba za dvojku tak kolem 5-ti tisíc otáček začně nádherně svištět turbo a sání začně chrčet hlady po vzduchu.To je pecka!Motor je ochotný slušně zatánhout už od 2000ot/min a jak přesáhne 4tis tak vás mocně posadí do sedačky.
Po třiceti minutách jízdy jsem byl nadšen a umím si představit mít ho doma.dle pal pc by se to dalo asi i uživit.
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Při maximálním využití potenciálu vozu spotřeba za těch cca 35km jízdy 17 litrů.Věřím tomu že normální jízda by byla za 7,5,ale asi bych to neuměl.šlapání pedálu až na podlahu je velmi návykové
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
a zde si dovolím přidat pár fotek,škoda jen že auto má reklamní folie dost to kazí krásu vozu.Ale i tak náááááádhera!