![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Nebud drzy ja se zatim drzim na te spodni hranici ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
vojta: Chtěl jsem napsat ukončím a ani jsem si nevšiml, že jsem napsal začnu..
Co se týče toho věkového odhadu. Raději ho dám větší, než abych se netrefil a nechtěně urazil
jamborek: Dítě s sebou neměli.. Takže asi omyl.
PS: Jeden příspěvek, respektive odhad a jaký to má ohlas.
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Co se týče toho věkového odhadu. Raději ho dám větší, než abych se netrefil a nechtěně urazil
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
jamborek: Dítě s sebou neměli.. Takže asi omyl.
PS: Jeden příspěvek, respektive odhad a jaký to má ohlas.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
libca: podstatný jsou body, na zbytek se vyser.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Včera večer okolo 21h.jsem v Ustí nad Labem na Bukově u toho Planea nebo co to je viděl asi parkovat člena Apikk,je to možný?Černý caravan,ovšem zahlídl jsem ho jen letmo při průjezdu kruháčem,tak nevím jistě ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Copak delas v nasich koncinach? Ja bydlim taky pobliz
Ale jak pises asi to mozny je, moc cernych tady nejezdi![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ale jak pises asi to mozny je, moc cernych tady nejezdi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No jezdím tam k Vám do Setuzy,do PLP Trmice a do Lovosic.Už jsem tady někde zminoval,že v tamních končinách bývám několikrát týdně,tudíž můžu posloužit jako kurýr na Moravu a obráceně ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
To je dobre vedet ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Vcera jsem potkal Otase v Usti u polikliniky, maval jsem ale asi jsi me nevidel kolego, mel jsi kola na strese mam pocit nebo co to bylo ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)