Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dneska sme si spravili vyletik na Karlstejn. Je to fakt krasny hrad, a ta historia... Az by som chcel cestovat casom a vidiet ako si tam Karel zil
- Reklama
Dnes jsem si udelal vylet cca 760km pres celou republiku se zastavkou u Romana v Brne samozrejme Umyl jsem u nej auto protoze mi bylo jasny ze se mi cestou nekde zase.e ale samozrejme po 10 minutach co jsem od nej odjel zacalo chcat
Pak jsem byl jeste ve Vlcnove u Uherskeho Hradiste, par hacek jsem potkal, ale asi nikdo z klubu
Kazdopadne na dalnici me predjelo polsky hacko kombik se SPZ - S O PEL no jel asi 160 to jsem nestihl vyfotit
Pak jsem byl jeste ve Vlcnove u Uherskeho Hradiste, par hacek jsem potkal, ale asi nikdo z klubu
Kazdopadne na dalnici me predjelo polsky hacko kombik se SPZ - S O PEL no jel asi 160 to jsem nestihl vyfotit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Bol som dnes na mini zraze Opel klubu slovensko v Prešove na veteránskej burze Super stretnutie s kamarátmi. Bolo tam aj krásne staré GT čko. Dám neskôr aj foto.
Viď foto
Viď foto
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ja som dnes bol na hrade Červený Kameň. Bol tam festival hostorickeho sermu. Super akcia super prostredie. Ale zase som nenafotil svoje auto
Já jsem ještě nepotkala nikho, komu by se chtělo . Doufám, že bude venku hnusně, aby mi to nebylo tak líto .Midzi píše:ten isty problem mam aj ja, tiez mi to ucenie nejde a ani sa mi nejako nechce
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
No ja som dnes H umýval,ale hlavne ma vytočilo včerajšie počasie - krúpy mi obili prednú kapotu, mám tam asi cca 10 dierok ....bohužial som bol u priateľky a nemal som auto kde schovať ....naša domáca Felda dopadla ešte horšie,lak Škody neni nejak silný, a tak naša červená felda je ako muchotrávka ...obitá zo všetkých strán
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Adriano2, ta tvoje astřice je vážně pechfógl
jinak já dneska vyzkoušel nový nosič na kola Thule EuroClassic G5 909, sedí tam jak prcina na hrci. No a trochu jsem protáhl Shaun na výletě na Hatě u Znojma. Manželka chtěla něco pokoupit a junior se chtěl vyřádit na místních atrakcích. Potěšila mě spotřeba cestou tam - prázdné vedlejší silnice, pohodová jízda - a výsledek byl nějakých 5,7 !
jinak já dneska vyzkoušel nový nosič na kola Thule EuroClassic G5 909, sedí tam jak prcina na hrci. No a trochu jsem protáhl Shaun na výletě na Hatě u Znojma. Manželka chtěla něco pokoupit a junior se chtěl vyřádit na místních atrakcích. Potěšila mě spotřeba cestou tam - prázdné vedlejší silnice, pohodová jízda - a výsledek byl nějakých 5,7 !
No to asi je,ale tak toto ma až tak nerozčuluje,sú to fakt miniaturné bodky,ale hlavne po bokoch a na streche nemám nič,čiže lak z Oplu zaslúži pochvalu ....keby som to aspoň čakal,ale to krupobitie prišlo behom pár minút,to počasie je fakt bláznivé....a prejsť autom rýchlo domov som si netrúfal,predsa len v krvi možno ešte nejaký zbytkový bol (kamoš prešiel 1.ročník na výške )hombre_71 píše:Adriano2, ta tvoje astřice je vážně pechfógl
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Toto nevyzerá zle:
http://carscoop.blogspot.com/2010/05/ir ... raded.html
http://carscoop.blogspot.com/2010/05/ir ... raded.html
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Stacilo by
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet