Zdravím, na Gargáno jsem cestoval asi před 4 lety, to jsem měl ještě Corsu C, dal jsem to na jeden zátah, dálnice moc pěkný. Jen to mýtný je celkem drahý, ale stojí to za to. Pláže prázdný a příroda nádherná. Když bude chtít někdo podrobnější info, tak SZ. Ještě doporučuji Černou Horu, tam je taky moc krásně, ceny lepší než v Chorvatsku. Byli jsem asi 13 km od Albánských hranic v Ulcinju. Jeli jsme vnitrozemním Bosny a Herzegoviny, kde jsou nádherný hory. Cesta trvala 23 hodin, taktéž v kuse ale to už jsem jel Astrou, tak to bylo pohodlný (1260 km jedna cesta, zpátky se dá třeba objet i Boka Kotorská... )maxnuke píše:Jelikož nám z Brna zrušili pravidelnou leteckou linku Brno - Řím, tak mě letos čeká krásná cesta z Brna na jih Itálie ( Gargano ) autem 1400 km. Jinak jih Itálie moc doporučuji, je to úplně jiný svět než sever Itálie.
Dovolená 2013
Re: Dovolená 2013
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
- Reklama
Dálnice je nádhera, bohužel k vysoké ceně myta se přidala od minulého roku i vysoká cena benzínu a nafty ( 42 kč/l ). Jinak je tam klid žádní turisté jen místní se chodí koupat k moři. Ceny lepší jak v Chorvatsku.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Vloni jsem byl na Krétě a půjčil si tam auto. Dostala mě cena benzínu na místních benzínkách - 2 eura za benzín už se mi zdá hodně....maxnuke píše:Dálnice je nádhera, bohužel k vysoké ceně myta se přidala od minulého roku i vysoká cena benzínu a nafty ( 42 kč/l ). Jinak je tam klid žádní turisté jen místní se chodí koupat k moři. Ceny lepší jak v Chorvatsku.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Ještě jeden dotaz ohledně dovolené v Itálii. Napadlo mě zpestřit si zpáteční cestou a jet přes Slovinsko, Julské Alpy. Ta cesta podél řeky Soči. Nemáte s tím někdo zkušenost ? Mám to nakoukaný jen z Google maps
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To nemám.Ja letos chci cestou zpět jet taky přes alpy.sjet z dálnice u městečka Tolmezzo a přejet nejspíš přes paluzza a paularo do rakouského Hermagoru.
- destroyer_svk
Viem ze toto vlakno je primarne o inej krajine,radsej som to dal sem podla nadpisu ako do inej temy.
Aj ked neslo o dovolenku v pravom slova zmysle,minuly tyzden,taky predlzeny vikend na Tureckej riviere a okoli.
1.Green Canyon - v pohori Taurusu tretia najvacsia priehrada v Turecku s neuveritelne cistou a zelenou vodou.
Na obr. vidiet ako klesla hladina vody (urcite aj 4m to boli,v sezone este viac).
2. Pohlad na rieku Manavgat od Oymapinarskej priehrady (Zeleny kanon).
3. Vodopady v centre mesta Antalya - Duden.
Aj ked neslo o dovolenku v pravom slova zmysle,minuly tyzden,taky predlzeny vikend na Tureckej riviere a okoli.
1.Green Canyon - v pohori Taurusu tretia najvacsia priehrada v Turecku s neuveritelne cistou a zelenou vodou.
Na obr. vidiet ako klesla hladina vody (urcite aj 4m to boli,v sezone este viac).
2. Pohlad na rieku Manavgat od Oymapinarskej priehrady (Zeleny kanon).
3. Vodopady v centre mesta Antalya - Duden.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Paradni fotky, teple pocasi z nich sala
Letos to moc na lokalni dovcu nebude vhodne
Letos to moc na lokalni dovcu nebude vhodne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Po 12 dnech jsem zpet ze Zakynthosu, Recko proste milujeme A jelikoz nas tentokrat jelo jak Hujeru, bylo nutne pujcit neco vetsiho, Zafira A byla v nasem letovisku stale obsazena tak jsem vzal Fiata, mno, zadna hitparada ale jeho benzinovy dvoulitr nas 3 dny po ostrove vozil celkem v pohode Spotreba + - jako muj automat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ses v tom woe jak zmrzlinar
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Vis prd odkud jsme jeli