Clona před chladič
Re: Clona před chladič
Když jsme u té krásy a funkčnosti, tak se kukněte tady na tu divočinu: http://www.auto-doplnky.com/lista-predn ... 02117.html
Vypadá to hnusně, ale na Ukrajině s tím jezdí každé druhé auto. Původně jsem si myslel, že si deflektory bastlí lidi doma, ale většina z nich je má z obchodu. Když jsem se ptal místního, co za hrůznou módu to je, odpověděl, že se jedná o reakci na kvalitu jejich cest, kdy odlétající kamínky ničí přední sklo. Vypadá to hnusně, ale prý to skutečně funguje.
Vypadá to hnusně, ale na Ukrajině s tím jezdí každé druhé auto. Původně jsem si myslel, že si deflektory bastlí lidi doma, ale většina z nich je má z obchodu. Když jsem se ptal místního, co za hrůznou módu to je, odpověděl, že se jedná o reakci na kvalitu jejich cest, kdy odlétající kamínky ničí přední sklo. Vypadá to hnusně, ale prý to skutečně funguje.
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
- Reklama
jo tohle je bombova vec, funkci prave proti kaminkum, i to docela nekdy zprijemni vzhled auta, ale Hacka myslim neeeeee
k tomu topeni...teplotu nemam jak a cim sledovat, leda zebych prehral a poprve videl kontrolku
ale kdyz rano bylo jak bylo, nastartoval sem Hanku, ventilator na st. 3, sel ven skrabat namrazu, "cedeckem", no a kdyz sem vyjizdel, po 2min, uz mi to pekne foukalo teplejsi vzduch, ne uplne teply, bylo to prijemne kdyz bylo venku 1,5° a ja sem poustel rampouchy od nosa
k tomu topeni...teplotu nemam jak a cim sledovat, leda zebych prehral a poprve videl kontrolku
ale kdyz rano bylo jak bylo, nastartoval sem Hanku, ventilator na st. 3, sel ven skrabat namrazu, "cedeckem", no a kdyz sem vyjizdel, po 2min, uz mi to pekne foukalo teplejsi vzduch, ne uplne teply, bylo to prijemne kdyz bylo venku 1,5° a ja sem poustel rampouchy od nosa
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
dnes ráno jsem topil na 22 stupňů a po 2 km auto topilo, začal jsem sundávat svršky
ale clonu řeším pro to, že když dojedu ráno po 12-14 km do práce, tak akorát dosáhnu na 73 stupňů, chci vyzkoušet, zda s clonou budu topit dříve
hledám způsoby jak autu zimu co nejvíce ulehčit (bohužel garáž, ani přístřešek, ni bufíka, ni elektrizký ohřívač chladící kapaliny nemám)
thats all
ale clonu řeším pro to, že když dojedu ráno po 12-14 km do práce, tak akorát dosáhnu na 73 stupňů, chci vyzkoušet, zda s clonou budu topit dříve
hledám způsoby jak autu zimu co nejvíce ulehčit (bohužel garáž, ani přístřešek, ni bufíka, ni elektrizký ohřívač chladící kapaliny nemám)
thats all
Dogee po 12-14km dosáhneš na 73 stupnů?To mě přijde docela dost,možná je problém s termostatem?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
zkoušel jsem "šahat" na chladič a byl studenej jak psí čumák, tak bych dle rad na fóru řekl že OK... možná se mýlím
Aha tak pak nevím,ale porovnávám se svým autem,kde po této vzdálenosti už jsem na 80-82 stupních.Kde jinde by mohl být problém,mě nenapadá.
Já mám po 5-6km motor na 90°C. Ale vy se bavíte asi o dýzlech, že
Naposledy upravil(a) power2 dne 17 říj 2011, 19:26, celkem upraveno 1 x.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Protože máš velký tepelný ztráty....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
je to normálne. ja mám po cca 15 km tiež okolo 70 stupňov a chladič je studený. takže termostat je určite funkčnýoblhut píše:Aha tak pak nevím,ale porovnávám se svým autem,kde po této vzdálenosti už jsem na 80-82 stupních.Kde jinde by mohl být problém,mě nenapadá.
Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Co jsem v zimě vysledoval,tak takhle jak píšeš to mám až když jsou mrazy -8 a víc.