Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
A nebyla to ta sama? Mela ustecky znacky.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
To je možný, ale je to fakt kára
je to pech lae muj postrk stojí a čeká aš se odhodlam ho projet bo sem 14 dni uvazanej jak magor v praci ...Ale vše se v dobré obrátí ve stredu se postrkem přesunu na Jižní Moravu a tam budu vegetovat aš do neděle tak doufám že stihnu i ten nějakej veletík
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Já jsem dneska viděla u nás v práci stát novou Astru ve stříbrný barvě a fakt nic moc, auto úplně obyč, prostě zapadlo meti všechny ty ostatní. Ta háčková astra gtc co stála o kus dál je mnohem hezčí a zajímavější.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
2Tereza: To naopak ja jezdim skoro kazdy den okolo bile (nove astry), na 18tkach s dobrou vybavou a vzdycky slintam
a k tematu: sice ne dnes, ale nedavno setkani sveho druhu
a k tematu: sice ne dnes, ale nedavno setkani sveho druhu
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Díky dennymu za opravu klimy, příští týden proběhne ještě jedna "tlaková zkouška" a jestli bude držet, budou ušetřené korunky... Na nějakou dobu..
Tereza: dneska sem cestou z Belgie potkal tak 10 nových Aster a pokaždý sem si říkal, že to auto je prostě bomba. Inu každý má jiný vkus, někdo slintá nad Octávkou, někdo nad Astrou
Westler: to tvoje auto je prostě nádherný, bílá vypadá fakt skvěle Jen polepit sloupky na černo a bude to dokonalost sama
Westler: to tvoje auto je prostě nádherný, bílá vypadá fakt skvěle Jen polepit sloupky na černo a bude to dokonalost sama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Držím pepíno palce.
jediná OCtavka nad ktorou slintám je WRC inak sa za inou ani neotočím ... ..ale za to keď idem na vlak a okolo mňa jazdí čierná Astra J s 17 kolami a chrómom okolo okien,všetci sa otáčajú...prekrásne auto
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
No jo, vkus je vkus no, mě to auto prostě neoslovuje, narozdíl od Insignie (ale tu musim milovat už z principu, když je to rodina). Jako kdyby byla ta astra nějak barevně líp vyvedená, s chromovejma lištama, asi by to bylo o něčem jinym. Kolem mě ted jeli novej pětkovej i sedmičkovej bavorák, z toho zase slintám já. Až jednou budou peníze, tak bude aspon trojčička.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW