Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Pred chvili davali v autosalonu na Prime family test novy Astry GTC. Jako kara super, vo tom zadna, jen mi prijde ze redaktori se moc nepredvedli Ale kdyby to byl VW nebo Skoda, tak by o aute mluvili trosku jinak
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Udělal jsem si konečně po letech radost novým kolem. Takže na téhle krasavici budu trávit cesty do práce a zvyšovat si kondičku. Jak jinak i šetřit na benzínu
dá se na polské poště platit naší měnou nebo lepší mít u sebe zloté? ví někdo?
To jsou hydrauliky nebo lanka ty brzdy?? Shanim nekoho, kdo to umi serizovat a poradil by mi ja si pred rokem poridil http://www.merida-bike.cz/velkyobrazek. ... _large.jpg a chci se to naucit serizovat to hydrauliku sam ptz pokazdy kdyz se sunda predni kolo tak to musim seridit a nebavi me za to vyhazovat penize....Nerez píše:Udělal jsem si konečně po letech radost novým kolem. Takže na téhle krasavici budu trávit cesty do práce a zvyšovat si kondičku. Jak jinak i šetřit na benzínu
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Ja myslel že hydraulické brzdy jsou samoudržbové.. já mam hydry na kole a nikdy sem nic seřizovat nemusel
No evidentne nejsou prej tam sou nejaky sroubky jen mi nikdo nikdy nerek jaky a kde a ja se bojim do toho sahat uz sem byl dvakrat v servise a tam s tim neco udelali ale ted sem to kolo prevazel ve vectre a to sem musel sundat predni a od ty doby to predni jednou destickou porad brzdi a neni to vubec prijemny teda.... a hlavne to po urcity dobe zacina piskat a vrzat a to je silenej zvuk
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Tak to bych ti asi doporučil bike-forum.cz