tuzing..posudte :-((((
Re: tuzing..posudte :-((((
Taky si musím odplivnout , tomu říkám vkus
Já bych chtěl teda vidět nejen toho, kdo to koupí, ale i toho, kdo to prodává
Já bych chtěl teda vidět nejen toho, kdo to koupí, ale i toho, kdo to prodává
- Reklama
Já na to koukal a psal sem tam tak 3 týdny zpátky. Prej je to barvou, takže to dolů jen tak nepujde. A je to fakt hrozný
tim radiem to zabil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- destroyer_svk
Ten dodatok bol dobry ...hombre_71 píše:tak pro mě to je humáč totální, ale i tady na fóru znám minimálně dva lidi, kterým se to určitě líbí
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Tema kolama a radiem tomu dal fakt korunu Jeste ze ty radoby doplnky jdou vcelku dobre odstranit
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
kraaasne
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
kola tak z kadeta GSI rv 90, folie v interieru okolo rádia krása a dodělávání červenou barvou tak ére mb 100-136 ,možná ten starší pán v odrazu auta je majitel a své našetřené penízky utratil a podle něj si Zkrásněl astru, no trochu mu ujela ruka ,ale to auto posunul uplně do jiné dimenze
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Hlavně je zajímavý ten jeden airbag. Asi má i opravenou palubku a proto jí ani nenafotil.
Úplně domr...ný GTC, horší jsem asi neviděl. Nechápu jak někdo může vzpomínat na kadeta
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw