cesta do UK
- Reklama
Re: cesta do UK
No hezky, tak tě pěkně zdravím pane kolego. Je vidět, že to máš najetý. No a nebo si jen turista co si to takhle pamatuje. To asi néééé, turisti vědí prd. Jinak nás nejmenovaná špediční firma nechala plavat jen z Dunkerque s Norfolkline, doplaveš taky jen to trvá o hodinu déle než z Calais.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Taky zdravím pane kolego,máš pravdu,mám to najetý,ovšem ne jako turista,i když už jsem tam nebyl několik let.O tom Dunkerque vím,ale z tama je to dražší,proto jsem to Mazetymu ani nezminoval.A jinak rád jsem se o info podělil,pokud mu to bude k užitku
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jojo, UK je moc pekna zeme. Taky se tam chystame, jen co mala trochu povyroste Tak si rad poctu, jak se tam z CR da dopravit po vlastni ose. My zatim vzdycky pujcovali auto az tam (2x to byl Vauxhall .
Jinak kdyby chybela inspirace, koukni na muj web.
Zdravim.
Jinak kdyby chybela inspirace, koukni na muj web.
Zdravim.
tomas2009 - pěkné fotky...
v Calais bolo kupovane a servisovane moje auto