Prečo práve Astra H?
Re: Prečo práve Astra H?
Ja som sa pred tromi rokmi rozhodoval medzi STILOM 3d, FOCUSOM, ASTROU a do vyberu prisla este FABIA RS. Vsetko okolo 600tis. skk. Golf som vylučil, patka ma neoslovila, stvorku mame doma. Fabka bola fajn, no diesel som moc nechcel, a bola proste mala. Stilo bol vybehovy model, za fajn cenu, no s fiatom sme nemali v rodine moc dobre skusenosti, tak som ho tak nejak zavrhol. Ostal focus II a GTC a tu uz rozhodovalo srdce. Kvoli cakacej dobe som zobral skladove vozidlo v konfiguracii, ktoru by som si asi do vyroby nezadal, ale nakoniec som velmi spokojny. Chcel som cervenu Magmu. Myslim ze sa k GTCcku hodi najviac.
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
- Reklama
Jel jsem si původně do Německa pro VW Passat B6 1.9TDI 96kW, jenže jsem nikde nenašel, žádnej kterej by mi vyhovoval a když tak 2.3i, záloha byla Opel Vectra C, ale taky jsme žádný nenašli, který by po všech stránkách vyhovovalo. Nakonec jsme našli Astru v Nürnbergu, kousek od letiště. A za pul hoďky jsem si to v ní už štrádoval domu
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ve Fürthu u Nürnbergu sem v roce 2005 kupoval Geckovou Astru Moje prvni koupe auta v reichu a musim zaklepat na prkno, povedla se a tak se letos zopakovala znova
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
V 99tom som kúpil Astru F Caravan to auto sa mi páčilo od kedy sa začalo vyrábať. Bol som s ňou (a vlastne stále som) veľmi spokojný. V 2004 som videl v časopise víziu GTC (bolo ešte z bez rámovými dverami ) a povedal som si že keď vyrastiem také auto si kúpim. A tak v minulom roku prišla chvíľa keď som dorástol a pretože sme sa aj tak v aute vozili len dvaja prišlo na rade GTC. Pôvodne to malo byť v kubatúre 1,8 alebo 2,0, ale keď som dostal prvé foto do MMS (čierna z červeným interiérom) a dozvedel som sa že je to 110kw verzia 1,9tky, bol som rozhodnutý. Tak spolu žijeme už cez rok
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kdyz takhle ctu jak jste kdo prisel k Astre, tak sem si nemohl vzpomenout na to jak me plno lidi nejen odrazuje ale i pomerne dost jich ohrnuje nos prave nad Opelama. Pritom moje predchozi Gecko makalo jak brus, slo do sveta (vlastne o 5km dal ) s najetymi 184 000 km a furt slouzi. Spotreba byla na dalku pri velice svizne jizde na okrskach mezi 6-6,5 l/100 km, nebyl s ni jediny problem (vyjma klasicke vymeny brzdovych kotoucu, kulaku na ploosach apod.), proste super autocko. A to sem do svojeho 3 dveraka nacpal krome pritelkyne, dcery v sedacce, nekolika tasek s vecma i kolo Takze proto je Gecko moje jasna srdcovka
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Kesi: A tak v minulom roku prišla chvíľa keď som dorástol...
Proč Astra H? Po G logické pokračování... A je těžké v této kategorii vybrat líbivé auto..
Proč Astra H? Po G logické pokračování... A je těžké v této kategorii vybrat líbivé auto..
To je pravda, já když jsem někde řekla, že jdu do Opla, tak automatická reakce byla: Opla si nekupuj, to jsou vraky....No, tak uvidíme.beavis píše:Kdyz takhle ctu jak jste kdo prisel k Astre, tak sem si nemohl vzpomenout na to jak me plno lidi nejen odrazuje ale i pomerne dost jich ohrnuje nos prave nad Opelama.
Jako po třech letech, co jsme doma měli Vectru (najeto 190 tisíc km, takže fakt prověřená) kiksla jen jednou, za to fakt blbě. Tátovi na služebce někde v Srbsku motor totálně ztratil výkon a jel max 60 a pořád se to zhoršovalo, až zastavil úplně - ale to se vyřešilo, oprava byla zdarma (i v Srbsku) a jinak s ní problém nebyl. Tak já nevim, kde se tenhle názor bere.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ve Fürthu mám prarodiče jezdim tam každej rok už od narozeníbeavis píše:Ve Fürthu u Nürnbergu sem v roce 2005 kupoval Geckovou Astru Moje prvni koupe auta v reichu a musim zaklepat na prkno, povedla se a tak se letos zopakovala znova
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Tak to máš pravdu,aj aj keď som zháňal Astru,každý mi hovoril že Opla neber,Opel je vrak, a hlavne mi to hovorili Češi ,strýko Čech mechanik - Opla? Co si na nervy,vem si radeji Forda.Opla tu nikdo nechce.(je pravda že v CZ ich toľko nevidieť ako v BA či na záhorí).Otec taky do mňa stále hučí že jeho známy ma Zafiru a stále mu tam praskajú nejaké hadice v motore.Že len behá po servise.Ja si myslím že aj keď budem mať napr. Maybach a o auto sa nebude nikto starať len huntovať motor atd,tak bude tak isto poruchový ako iné auto.beavis píše:Kdyz takhle ctu jak jste kdo prisel k Astre, tak sem si nemohl vzpomenout na to jak me plno lidi nejen odrazuje ale i pomerne dost jich ohrnuje nos prave nad Opelama.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Jj., lidi nadávají na Opla aniž by ho měli. Kamarád opravuje auta, s Oplem můžu přijet kdykoliv, ale když jsem uvažoval o Focusu, tak mi řekl abych potom jezdil jen na návštěvy a ne na servis...
A nejvíc mne dostal jeden kolega (Octavia II), který se divil, že na G jsem musel vyměnit třmen zadní brzdy... Přitom ani nevěděl, že má ten samý systém a může ho to potkat také...
A nejvíc mne dostal jeden kolega (Octavia II), který se divil, že na G jsem musel vyměnit třmen zadní brzdy... Přitom ani nevěděl, že má ten samý systém a může ho to potkat také...