UKRADENÉ AUTA, ALU apod.

Co se jinam nehodí pište sem
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: UKRADENÉ AUTA, ALU apod.

Příspěvek od Mike.S » 08 lis 2009, 22:07

kua Oton jak se rozohnil :shock:
ale máš pravdu, ruce jim za to sekat, zmr*ům :evil:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Reklama

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 08 lis 2009, 22:17

Kamarádovi se stala příhoda, je to trošku dýl.

Koupil si VW Passat B6 z jednoho bazaru, nebudu psát z kterýho, aby mě ty buzeranti ještě nežalovali, že šířim nějaký zprávy, který se neprokázali, ale on i já jsme to viděli sami, takže.

Kamarád si koupil VW Passat B6 r.v. 2003 1.9TDI 96kW, když si ho kupoval tak dostal jeden klíč s tim, že druhý klíč se rozzbil, upadl a přestal fungovat, tak ho vyhodili. Což neni nic až tak neobvyklýho, protože šlo o dost známej autobazar tak to neřešil, odtrhli mu to na ceně a v pohodě teda.
Tak ho přivezl a že se koukneme na podvozek jak to s nim vypadá, no mě málem hráblo, když jsem to viděl jen jsem čuměl a řekl kámošovi ať se jde na něco podívat. No hádejte co jsme tam našli ?

Páskou přilepený druhý klíč k nárazniku, připravený. Samozdřejmně jsme si s nim v pohodě auto odemkli a nastartovali.

Takovej hardcore jsem nezažil. Samozdřejmně, se zastavil s jeho ne-česky mluvícím kamarádem za majitelem autobazaru, ukázal mu ten klíč, v tu ránu dostal od jeho kamaráda takový dělo, že ho probrali až po půl minutě a jeho kamarád mu jen řekl cituju: jestli se k tomu autu jenom někdo přiblíží a bude si ho prohlížet dýl jak 2 sekundy tak tě podříznu před vlastní rodinou a pak to tady zapálim, paněmaješ suka ? (doslova to bylo takhle + ještě ruskej přízvuk :D)

auto už má několik měsíců a v pohodě :)

a jaké ponaučení z toho plyne ?
Nesnažte se okrádat nebo podvést někoho koho neznáte, protože každá, i ta nejmenší svině, má svého řezníka ;)
Naposledy upravil(a) dark dne 09 lis 2009, 00:00, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

beavis

Příspěvek od beavis » 08 lis 2009, 23:43

:D :D :D Dobry :lol: :lol: :lol:
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 09 lis 2009, 01:03

kdo toho smejda zna,ten ho pozna ,doufam.... to auto bylo asi pred ctyrma hodkama v Praze na Proseku... dam penize tomu kdo mi toho zmetka dovede,jestli ho dopadnu,tak nevidel jak bude trpet ,a to myslim smrtelne vazne.... rozeslete tu prosbu vsem svym znamym prosim. dik moc Svoboda. jo a cislo na mne je 774 225588,nebo 775 668844,dik moc
http://volkswagen.sbazar.cz/vw-scirocco ... 07478.html
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Tereza

Příspěvek od Tereza » 09 lis 2009, 09:06

dark píše: Jako oni furt přijíždějí a když tě vidí nebo na ně zařveš tak ujedou ? Nebo jak to máme chápat? O.o
No, jako oni nepřijíždejí každou noc, ale třeba jednou za měsíc přijedou, obcházej kolem toho auta a hledaj příležitost. Nevíme jestli chtěj celý to auto nebo jen nějaký díly. Jenže maj hrozně hlučný auto (to, kterym přijíždej),a šlapou na plyn jak magoři (jsou to mladý kluci), takže je v noci zatim vždycky někdo slyšel a vyběhl na ně, už i s pistolí, to má větší váhu. Tak je jasný, že je to poměrně nepříjemný chodit spát a mít auto venku.
Naposledy upravil(a) Tereza dne 09 lis 2009, 09:15, celkem upraveno 2 x.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Tereza

Příspěvek od Tereza » 09 lis 2009, 09:13

Jinak souhlasim, zavřít je nestačí, ruce jim usekat, aby si ani zadek nemohli utřít, šmejdi.

Dark
Jinak ta kamarádova příhoda fakt pěkná, z toho by mě asi trefil šlak. Ale perfektní taktika s rusky mluvícím kámošem 8-) .

Jinak, mýmu strejdovi takhle zmizeli asi tři auta - koupil je v hoodně známym bazaru a vždycky po určitý době beze stop zmizeli. Dodnes si myslí, že je kradli zpátky do totoh bazaru. Tam ještě moc elektroniky nebylo, všechno bylo jen mechanický, takže udělat si k tomu co prodávali ještě jeden klíč nebyl žádnej problém.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 09 lis 2009, 10:01

To s tim klicem prilepenym v narazniku se me zda jako blbost.

Proc by ho tam davali? Co by z toho meli? Kdyby to auto chteli ukrast, tak si ten klic prece muzou rovnou nechat a pak proste prijde k autu a odjede. Proc by riskoval, ze ten klic treba upadne a nebude tam az si pro auto pujde? Navic je to napadnejsi prijit k autu a lovit neco z podauta.

Spis bych rek, ze si to tam lepil puvodni majitel, kvuli ztrate prvniho. V bazaru druhy nemeli, tak si vymysleli historku o tom ze je zlikvidovany, aby si se citil bezpecneji, nez kdyby rekli, ze zustal puvodnimu majiteli.

beavis

Příspěvek od beavis » 09 lis 2009, 10:04

Ja sem slysel o klici schovanem myslim ze nekde u svetla. Taky to bylo auto koupeny z jednoho velkeho autobazaru :evil:
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 09 lis 2009, 10:20

Nahradni klic dost autobazaru davalo do vnejsiho zpetneho zrcatka :?:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 09 lis 2009, 10:24

Jinac Oply se moc nekradou. Me Astru vykradli hned asi 10 dni po tom co jsem ji privezl ze salonu. Nejaka fetka vymlatila zadni okno, aby se podivala pod roletu, jestli tam nahodou neni neco hodnotneho. Navic u toho promack zadni dvere, takze oprava za 17 tisic.

Jinak jsem prisel jen o iluze o ostatnich ridicich co se jejich talentu parkovat tyce. Mam napestovane navyky jak minimalizovat skody ostatnima ridicema co neumi parkovat, takze dbam na vetsi odstupy, neparkuju za lidma s taznym, vedle dodavek a SUV atd.

Stejne mam za necele dva roky 3x poskrabany zadni naraznik, dulek v levych zadnich dverich, skrabanec u ridice. Jednou jsem musel menit haupnu, naraznik a masku, protoze me do toho nacouvala na ulici nejaka dodavka. Taky uz jsem po nekolikate absolvoval vymenu rozlamane podlozky pod predni SPZ, vyklepani SPZ do puvodniho tvaru a zpetne usazeni masky v narazniku. Lidi s taznym sou proste ty nejvetsi parkovaci nemehla.

Odpovědět