Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Nebylo to víko od kanalu?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
já sem zase jednou jel a od zadního podběhu kola sem uslyšel hroznou ranu. Hned sem se podíval do zrcátka a zastavil. Nikde nic, ani škrábnutí, žádnej náznak ničeho. Na silnici taky nic. Do teď nevím, co to bylo a všechno pracuje, jak má.
Já když vyjížděl ze showromu, tak asi prvních 500 metrů sem taky slyšel takovou ránu ale mam dojem že to byly tlumiče že si pořádně sedly.. ale lekl jsem se
Tak vcera jsem byl jeste tady
Trosku prohrat kosti, pujcena Kia kupodivu jela docela dobre, ale na Korfu, kde jsme byli, se jezdi ve meste 50 a mimo jen 70, maji horsi silnice nez u nas a to je co rict na to ze nesoli
Trosku prohrat kosti, pujcena Kia kupodivu jela docela dobre, ale na Korfu, kde jsme byli, se jezdi ve meste 50 a mimo jen 70, maji horsi silnice nez u nas a to je co rict na to ze nesoli
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pěkný Mildo, máš se
Jinak jak jsem psal o té hrozivé ráně. Tak auto mechanik opět kompletně prohlídl a nic. Vše jak má být, vše dotažené, takže opravdu nevím, co to bylo.
Každopádně auto po výměně sání je jako nové, jede to uplně jinak. Rovněž výměna spojky se pěkně projevila a v neposlední řadě výměna kostí.
Jinak jak jsem psal o té hrozivé ráně. Tak auto mechanik opět kompletně prohlídl a nic. Vše jak má být, vše dotažené, takže opravdu nevím, co to bylo.
Každopádně auto po výměně sání je jako nové, jede to uplně jinak. Rovněž výměna spojky se pěkně projevila a v neposlední řadě výměna kostí.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
No dneska... v bytě začla týct voda a prosákla až do rozvaděčů v baráku.. tak jsme to šli opravovat když v tom na nás nalítnul z bytu borec s nožem tak se musela volat policie :D prý že jsme lupiči .. :D
Dnes jsem si zlomil poslední plastovou krytku na střechu. No a jelikož pršelo, tak jsem si všechny čtyři vyrobil nové z cuprextitu. Zítra je ještě nastříkám nějakou matnou černou a budu doufat, že to něco vydrží.
Opel Zafira 1,9CDTI 110KW
dej to ještě do dalších dvou témat ať je jistota, že to nikdo nepřehlídne
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."