Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
A ta voda byla určitě z tebe ?
To já dnes jel s Asříkem do práce po mostě Palackého kde uprostřed jezdí tramvaje. Popojíždíme v koloně kde na konci mostu je semafor. A jedno auto předemnou jel mladý mimopražský řidič s přítelkyní a už ho asi nebavilo čekat až na něj příjde na semaforu barva a zničeho nic vjel na koleje a tam nejela tramvaj jak by se mohlo na první pohled zdát, ale jela tam sanitka a přímo pod ní ráná jako z děla. To auto se roztočilo a začalo létat sklo a plasty a ze sanitky ze začalo kouřit. Chvilku se nedělo nic tak si říkám vylezu no a vtom vylez frajer ze sanitky a v zápětí poté pomlácená posádka druhého vozu. No a pak klasika na sebe začali hulákat a řvát. Ale byl to hnus tak hodně štastných km nám všem přeji ...
To já dnes jel s Asříkem do práce po mostě Palackého kde uprostřed jezdí tramvaje. Popojíždíme v koloně kde na konci mostu je semafor. A jedno auto předemnou jel mladý mimopražský řidič s přítelkyní a už ho asi nebavilo čekat až na něj příjde na semaforu barva a zničeho nic vjel na koleje a tam nejela tramvaj jak by se mohlo na první pohled zdát, ale jela tam sanitka a přímo pod ní ráná jako z děla. To auto se roztočilo a začalo létat sklo a plasty a ze sanitky ze začalo kouřit. Chvilku se nedělo nic tak si říkám vylezu no a vtom vylez frajer ze sanitky a v zápětí poté pomlácená posádka druhého vozu. No a pak klasika na sebe začali hulákat a řvát. Ale byl to hnus tak hodně štastných km nám všem přeji ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
- Reklama
bohužel, po omrknutí u kámoše na zvedáku se asi jedná o prodřený chladič, zavinil to špatně dotažený šroubek chladiče klimy, cena za chladič cca 7500,- + práceFerdaXXL píše:A ta voda byla určitě z tebe ?
EX Opel Astra H caravan
Ferdo tos mel nafotit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dneska jsme vyjeli z autosalonu a dorazili spokojeně domůCopak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak to je krasny den kdyz se kupuje new car, skoro srovnatelny se dnem kdy zacina dovca
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dalik: sup s ni mezi Club cars, pekne popsat, nafotit
Jojo, hned, jak nashromáždím ještě nějaké ty fotomateriály, se tam mé téma objeví
jo den kdy přebíráš auto je bezva ale ješpě lepší sou ty dva měsíce předtim když na to čekáš
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zdravím chlapi
Jsem tady nový a hrdý majitel astry H 1,7cdti
KARVINÁ.
Jsem tady nový a hrdý majitel astry H 1,7cdti
KARVINÁ.
Vitej v klubu nahod nejake info o aute do CLUB CARS a pridej fotky.
Muzes si i objednat podlozky pod SPZ s adresou webu
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 49&start=0
Muzes si i objednat podlozky pod SPZ s adresou webu
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 49&start=0