Vaše další koníčky a zájmy
Re: Vaše další koníčky a zájmy
Moje nynější koníčky jsou : kolo, pc, někdy i práce, geocaching, kriglistika a největší jsou prostě auta!
- Reklama
práce, práce a zase práce, posilování, práce, práce a zase práce ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jelikoz sem cely dny zalezla kancelarska krysa, tak na odreagovani a takovy to nabiti mam motorku a hlavne horsky kolo, ktery je dlouhou dobu na prvnim miste
Tedy pokud neberu rodinu ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak už se pomalu blíží počasí na můj koníček. Už se těším na tu letní volnost v sedle. Ale nebojte, astřičky předjíždím něžně a s úctou ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jiříku!Ty a včelaření?Tebe bych podle poznání v Lelekovicích na srazu tipoval spíš na pěstování pod lampama!3/ Včelaření, zatím se strýcem, ale zrovna tento rok sháním maringotku, abych si někam postavil už svoje včely, tak kdyby jste o nějakém pojízdném včelíně k prodeji věděli, dejte vědět.
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Peknej strojPopi píše:Tak už se pomalu blíží počasí na můj koníček. Už se těším na tu letní volnost v sedle. Ale nebojte, astřičky předjíždím něžně a s úctou
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak co se týká mojich zájmů, tak největším je plachtění na větroních. To je prostě velekoníček ...
No a jinak rád cestuji, věnuji se Geocachingu a rád si hraju se všelijakýma elektronickýma věcičkama ... ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chci jen ukázat další dokočené dílko
Tak to nema chybu Otiku ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak vám představím i jeden z mých mnoha
Nedávno jsem jedno rozbil, snad tohle vydrží dýl![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Nedávno jsem jedno rozbil, snad tohle vydrží dýl
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)