Kolik jste jeli nejrychleji?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
vencator

Re: Kolik jste jeli nejrychleji?

Příspěvek od vencator » 22 lis 2011, 19:07

Jo jo hradec ma nejvic obchodaku a vseho ostatniho na jednoho obyvatele v republice :D
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006

Reklama

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 22 lis 2011, 20:13

Jsem tu chvíli nebyl a taková zábava. Překvapivě si Dogee opět hraje na policistu :mrgreen:
Zbytečná jízda v levém pruhu je prasárna, ať jedete 100 nebo 180km/h. Jezdit se má v pravym. Pokud předjíždíte, jezděte si klidně stovkou, ale proboha zařaďte se zpátky. Co je na tom těžkýho? Teď jsem jel Praha-Plzeň a opět sem musel asi 2-3x bliknout na kokoty, co si jedou v levym pruhu přestože pravej byl volnej několik set metrů... Pak se divíte demetům typu trpišovský že jim prasknou nervy a zachovaji se jak naprostý gumy a v afektu srážejí auta z dálnice případně vytahují řidiče z vozů.

Kuči

Příspěvek od Kuči » 22 lis 2011, 20:22

corsaczek píše:Jsem tu chvíli nebyl a taková zábava. Překvapivě si Dogee opět hraje na policistu :mrgreen:
Zbytečná jízda v levém pruhu je prasárna, ať jedete 100 nebo 180km/h. Jezdit se má v pravym. Pokud předjíždíte, jezděte si klidně stovkou, ale proboha zařaďte se zpátky. Co je na tom těžkýho? Teď jsem jel Praha-Plzeň a opět sem musel asi 2-3x bliknout na kokoty, co si jedou v levym pruhu přestože pravej byl volnej několik set metrů... Pak se divíte demetům typu trpišovský že jim prasknou nervy a zachovaji se jak naprostý gumy a v afektu srážejí auta z dálnice případně vytahují řidiče z vozů.

Souhlas 8-)
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 22 lis 2011, 20:23

Jsem rád, že aspoň v tomhle jsme na stejný vlně ;)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 22 lis 2011, 20:27

No ale zase x-krat jsem videl ze kdyz nekdo jede vlevo 130 tak zavodnik co jede za nim 180 ho veme zprava, tak nevim co je vetsi prasarna. Ale malokdy jsem videl ze by nekdo bezduvodne jel vlevo kdyz pravo nic nejede..
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 22 lis 2011, 20:38

No já najezdim po dálnicích docela dost, ale že bych se setkal s předjížděním z prava, to říct nemůžu. Pokud to někdo dělá, tak je to samozřejmě prasárna. Naopak lídí neschopných jet v pravém pruhu (a to se nebavíme o D1, tam to toleruju :)) je plno, viz dneska - je to 70km a bylo jich určitě víc než pět. Naštěstí díky tmě většina včas za sebou vidí světla, probudí se ze zimního spánku a nacpou se zpátky tam, kde mají jet. Bohužel, v pár případech pomůže jen xenon do zrcátek.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 22 lis 2011, 20:43

Tak ja zase jezdim malo, zitra jedu do Prahy tak budu na pozoru, ale urcite pri cesta do Brna ci Hradce jsem videl uz par podobnych "kousku" co predjizdeli jak v Anglii :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 22 lis 2011, 21:09

milosh píše:No ale zase x-krat jsem videl ze kdyz nekdo jede vlevo 130 tak zavodnik co jede za nim 180 ho veme zprava, tak nevim co je vetsi prasarna. Ale malokdy jsem videl ze by nekdo bezduvodne jel vlevo kdyz pravo nic nejede..
bohužel na dálnici to vidim celkem často... :x
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 22 lis 2011, 21:11

Ono dost záleží, kolik člověk po tý dálnici jede. Ve 130-140 km/h to člověk moc nevnímá, ale nad 160 je to pořád...

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 22 lis 2011, 21:17

milosh píše:No ale zase x-krat jsem videl ze kdyz nekdo jede vlevo 130 tak zavodnik co jede za nim 180 ho veme zprava, tak nevim co je vetsi prasarna. Ale malokdy jsem videl ze by nekdo bezduvodne jel vlevo kdyz pravo nic nejede..
Milosi ted si ale protirecis.

x-krat jsi videl predjizdeni zprava, ale malokdy vidis bezduvodnou jizdu vlevo...

Pokud jede nejake auto tak, ze ho lze predjet zprava, tak je evidentne vpravo volno a tudiz nemel co jet vlevo.

Kazde auto, ktere nekdo podjel zprava jelo vlevo bezduvodne.

Odpovědět