zmena pojistovny
zmena pojistovny
zdarec potrebuju prejit k jiny pojistovne, nechci cekat na vyroci ,tak mi bylo razeno at napisu kupni smlouvu na kluka treba ,jako ze zmena vlastnika jen na oko a nebudu muset cekat tim se uredni siml nazere......a ja si pojistim auto jinde mate zkusenost? zas tak velky podvod to neni prej to je formalita..... 

astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Re: zmena pojistovny
Presne tak se to dela. Ja uz sem tenhle zpusob zmeny pojistovny udelal 2x

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
změnu pojištovny jsem řešil tímto způsobem jak ti radí,přešel jsem k čsob a na 1.9 cdti platím cca.1600kč plus 1000kč pojištění skel 

Kluci dik jen resim jestli tu kupni smlouvu napsat na rodinneho prislusnika syna, jestli to neni takovy divny ......na tunining foru mne trochu strasily
aby si to nahodou neoverovali, ze nee 

asi dneska nechapu, ale kdyz "prodas" auto synovi, co pak budes pojistovat
?

ja mu ho neprodam, jen jako pred pojistovnou ,abych nemusel cekat na vyroci smlouvy a odejit k jiny, takhle odejdu hned na zaklade kupni smlouvy ktera se ve skutecnosti neuskutecnidogee píše:asi dneska nechapu, ale kdyz "prodas" auto synovi, co pak budes pojistovat?

Vubec se tim netrap a udelej kupni smlouvu na auto a tak ho prodej jen "papirove" komu chces
Nikdo nic zjistovat nebude 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Pojišťovny již o tomto fíglu vědí, takže neberte to zas tak na lehkou váhu.
Můžeš to tímto způsobem udělat, ale doporučuju aby si smlouvu napsal na někoho mimo rodinu nebo alespoň na někoho s jiným jménem. Ta osoba samozřejmě nesmí být smyšlená, musí to být někdo kdo opravdu existuje. A je samozřejmě dobré aby o tom ten člověk věděl.
Pokud by náhodou někdy došlo k prověřování, tak stačí uvést argument že se na vozidle vyskytla vážná závada, vozidlo se stalo nepojízdným a s kupujícím jste se domluvili na odstoupení od smlouvy a vrácení vozidla. Pak je jasné, že si musíš vozidlo znovu pojistit a už je jedno u jaké pojišťovny.
Jinak když bych to dohnal do krajnosti a pojišťovna by nějak zjistila, že je to podvod, tak by trvala na platnosti původní smlouvy a dožadovala se plnění, tzn. placení pojistného, ale o takovém případě jsem ještě zatím neslyšel. Ale to už opravdu "maluju čerta na zeď."
Můžeš to tímto způsobem udělat, ale doporučuju aby si smlouvu napsal na někoho mimo rodinu nebo alespoň na někoho s jiným jménem. Ta osoba samozřejmě nesmí být smyšlená, musí to být někdo kdo opravdu existuje. A je samozřejmě dobré aby o tom ten člověk věděl.
Pokud by náhodou někdy došlo k prověřování, tak stačí uvést argument že se na vozidle vyskytla vážná závada, vozidlo se stalo nepojízdným a s kupujícím jste se domluvili na odstoupení od smlouvy a vrácení vozidla. Pak je jasné, že si musíš vozidlo znovu pojistit a už je jedno u jaké pojišťovny.
Jinak když bych to dohnal do krajnosti a pojišťovna by nějak zjistila, že je to podvod, tak by trvala na platnosti původní smlouvy a dožadovala se plnění, tzn. placení pojistného, ale o takovém případě jsem ještě zatím neslyšel. Ale to už opravdu "maluju čerta na zeď."
OPEL ZAFIRA A 2,2DTI Y22DTR - OPC line 2005
https://www.sbazar.cz/automilacek
https://www.sbazar.cz/automilacek
MAX - CZ píše:Pojišťovny již o tomto fíglu vědí, takže neberte to zas tak na lehkou váhu.

Dej RZ na hodinu do depozitu. Techničák okopíruj a pošli/dones do pojišťovny, vrať se zpět pro RZ a do techničáku ti opět napíšou vrácení RZ. Tam, kde jsou rozumný, nemusíš ani dávat Rz. Plně legální
Taky jsem to tak udělal.

Taky jsem to tak udělal.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006