Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
S čímpak ses trápil? Já ho dnes před mytím a voskováním taky sundal a pak nandal a žádný problém....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Otas: No tak prvni problem byl v tom, ze jeden ze sroubu, nejspise diky spatnemu zavitu ve strese, nesel za zadnou cenu pritahnout. Vsechny ostatni ok, ale ten jeden mel porad vuli cca 1mm i kdyz byl pritahnuty "na krev". Nekolikrat jsem cistil a mazal zavit pomoci WD40 a stejne nic. Navic ten sroub nelze nejak poradne uchopit, protoze je z pulky kryty plechem. Druhy problem spocival v nasazeni krytek. Predpokladal jsem, ze sirku uchytu (nastavenou pomoci imbusu ve spoji mezi pricnikem a uchytem) muzu nechat a pouze nasroubovat do strechy a nasadit krytku. Jenze ouha, krytka proste nasadit nesla. Podarilo se mi nasadit jen jednu ze ctyr. Po chvili trapeni jsem na to prisel - musi se povolit prave zminovane imbusy tak, aby s pricnikem slo hybat, a nasadit krytku. Az uplne nakonec pritahnout pricniky k drzakum. No stejne se mi ale timto zpusobem podarilo nasadit pouze dve krytky, ta posledni vzdorovala nejdele. Nakonec jsem ji taky prinutil, ale byl to boj. Podle me cely problem s krytkama vzniknul diky spatne vylisovanemu plastu. Uplne by stacilo, kdyby ten zamykaci nastavec byl o 0,5mm delsi a bylo by po problemu.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Ach tááák ,teď chápu..... ty nemáš hagusy.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Plně s Tebou soucítím. Minulý týden jsem po delší době taky nasazoval střešní nosič a tomu, kdo v Oplu vymýšlel právě střešní nosič na Astru hatchback bych dal nejradši za úkol, aby ho musel montovat na střechu každýmu, kdo si ho koupí. Mě s těma krytkama pomohl tchán, který vzal dřevěnou lať, zapřel jí u nosiče mezi ten kus, kam zapadá zámek krytky a mezi rám nosiče a trochu odtáhnul. Od té doby to jde o trochu líp, ale od originálního příslušenství bych čekal opravdu víc. Mimochodem, já už dvakrát ulomil tu plastovou krytku na střeše (výměna i s lakováním stála tuším 600,-Kč), pod kterou je šroub na uchycení nosiče a která mi přijde taky ne moc dobře vymyšlená...Westler píše:Otas: No tak prvni problem byl v tom, ze jeden ze sroubu, nejspise diky spatnemu zavitu ve strese, nesel za zadnou cenu pritahnout. Vsechny ostatni ok, ale ten jeden mel porad vuli cca 1mm i kdyz byl pritahnuty "na krev". Nekolikrat jsem cistil a mazal zavit pomoci WD40 a stejne nic. Navic ten sroub nelze nejak poradne uchopit, protoze je z pulky kryty plechem. Druhy problem spocival v nasazeni krytek. Predpokladal jsem, ze sirku uchytu (nastavenou pomoci imbusu ve spoji mezi pricnikem a uchytem) muzu nechat a pouze nasroubovat do strechy a nasadit krytku. Jenze ouha, krytka proste nasadit nesla. Podarilo se mi nasadit jen jednu ze ctyr. Po chvili trapeni jsem na to prisel - musi se povolit prave zminovane imbusy tak, aby s pricnikem slo hybat, a nasadit krytku. Az uplne nakonec pritahnout pricniky k drzakum. No stejne se mi ale timto zpusobem podarilo nasadit pouze dve krytky, ta posledni vzdorovala nejdele. Nakonec jsem ji taky prinutil, ale byl to boj. Podle me cely problem s krytkama vzniknul diky spatne vylisovanemu plastu. Uplne by stacilo, kdyby ten zamykaci nastavec byl o 0,5mm delsi a bylo by po problemu.
No, vzhledem k tomu, že má za sebou teprve čtvrté jízdy tak je to spíš celkem brzo ne?milosh píše:Na to jsi cekal rok ?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ji posral nějakej mega pták!Lejno přes celý zadní okno!Bud měl zácpu a zrovna nad mím autem se mu to uvolnilo a nebo si to na mě šetřil aspon dva tejdny!!se divím ,že nepraskl! ještěže ptačí lejna nežerou aji skla!Dneska bych bez něj byl!
DAL BYCH TO SE MI LÍBÍ, ALE NEJSME NA FBOton píše:Dneska ji posral nějakej mega pták!Lejno přes celý zadní okno!Bud měl zácpu a zrovna nad mím autem se mu to uvolnilo a nebo si to na mě šetřil aspon dva tejdny!!se divím ,že nepraskl! ještěže ptačí lejna nežerou aji skla!Dneska bych bez něj byl!
1.7 cdti 74 kw
Tak včera proběhla výměna sání a výřivých klapek, zatím naprostá spokojenost. Více info zde : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=160
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
ve čtvrtek jsem si dojel k schumakovi pro děrované zimmermanny ještě jednou díky po další výplatě zadní kotouče a měníme
Pak dej vědět, jak to brzdí oproti sériovkám, taky je do budoucna plánuju