Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011
To je rozumný.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Tak tak Otiku, Sumavou ci Krkonosema nic nezkazis, byli jsme letos tam i tam a super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Otíku tak to je škoda, ale čo človek nespraví pre potomstvo
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkáš mišo!pojedeme za dva roky!nechceme riskovat!človek se tam nedomluví a pojištovna nechce hradit léčbu těhotným.
Kalábrii nezruší a moře nevyschne.. Obojí na Vás počká
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tak!V uterý se asi ozvu!Zítra odjíždíme k vám do hlavního města
Taky přidám nějakej postřeh,
klasika odjezd v pátek na noc je peklo, to samý návrat v sobotu ráno, kdy se všichni pakujou k domovům
Čechy a Rakousko naprosto v pohodě, peklo začínalo u zlodějskejch Slovinců kde se platí za necelých 40 km dálnic 800kč (sehnal jsem si použitou za 350) a ještě se tam ve zúžení kolem Ptuje štosujou kolony na cca 2 hodiny, nakonec jsme to objeli po souběžný silnici na kterou se podle navigace nedalo najet i přesto, že mám nejnovější mapu , další časový problém byl na hranicích s Chorvatskem a to samý na mýtnici za čárou a u Záhřebu, celkem nás tato blbost ve 21 století stála 4 hodiny času, na platící mýtnici u Splitu to už bylo celkem v pohodě, další šok byl absolutní kolabs v Omiši, když se místní dopraváci pustili do řízení provozu v křižovatkách to byl trest za to, že jsme chtěli jet po jadranský magistrále a ne až na další sjezd dálnice.
Hlavní je že vyšlo počasí a mašina i přes vysoký nájezd km sloužila na výbornou,
přidám fotečku z návštěvy nedaleký Makarský a výhledu z našeho apartmánu v Mimici na moře
klasika odjezd v pátek na noc je peklo, to samý návrat v sobotu ráno, kdy se všichni pakujou k domovům
Čechy a Rakousko naprosto v pohodě, peklo začínalo u zlodějskejch Slovinců kde se platí za necelých 40 km dálnic 800kč (sehnal jsem si použitou za 350) a ještě se tam ve zúžení kolem Ptuje štosujou kolony na cca 2 hodiny, nakonec jsme to objeli po souběžný silnici na kterou se podle navigace nedalo najet i přesto, že mám nejnovější mapu , další časový problém byl na hranicích s Chorvatskem a to samý na mýtnici za čárou a u Záhřebu, celkem nás tato blbost ve 21 století stála 4 hodiny času, na platící mýtnici u Splitu to už bylo celkem v pohodě, další šok byl absolutní kolabs v Omiši, když se místní dopraváci pustili do řízení provozu v křižovatkách to byl trest za to, že jsme chtěli jet po jadranský magistrále a ne až na další sjezd dálnice.
Hlavní je že vyšlo počasí a mašina i přes vysoký nájezd km sloužila na výbornou,
přidám fotečku z návštěvy nedaleký Makarský a výhledu z našeho apartmánu v Mimici na moře
EX Opel Astra H caravan
V Chorvatsku jsme letos nebyli, Slovensko je taky pěkné.
Černý kombajn 1.7 CDTI 74 kW
To sice jo ale ze vyjde pocasi je vetsi sance v Chorvatsku nebo jinde u more nez u nas a na Slovaci.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Takže v sobotu návrat z Chorvatska, Turanj, pro rodiny s dětmi nemůžu jinak než doporučit. Většinou oblázkové pláže, ale pro děti je tam udělaná malá písečná plážička i s klouzačkou. Na blind, 30 euro na noc za pokoj s balkonem, sociálkou a kuchyňkou. Bydlení 20 metrů od moře, 50 metrů od baráku pekárna a 100 metrl krámek. Najeto všehovšudy cca 2200 km, spotřeba dle BC 5,6, 2x tankování s vypočtenou reálnou spotřebou 5,1l/100km.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!