Kde prezouvate kola? Doma nebo v servisu?
Re: Kde prezouvate kola? Doma nebo v servisu?
Přehazuju doma, dofouknu na autě kompresorem a vyvažuju taky až když kopou...
- Reklama
Malá rada. Na kovovou misku pojízdného heveru dejte hokejový puk do kterého uděláte z vrchní strany drážku tak cm širokou a cm hlubokou. Pak se nic neničí, neodírá a nedeformuje. Milosh mě tímto tématem tak nabudil, že jsem si konečně jel koupit ještě pneumatickou bouchačku na povolování a utahování kol. Takže ted bude výměna za pět minut
S pukem dobrej tip
Kolik te stala ta sranda misto klice na kola?
Kolik te stala ta sranda misto klice na kola?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Celá sada včetně oříšků a redukcí za 1100Kč. Já už totiž přehazuji kola tak na 6 autech. Už dávno jsem nad tou bouchačkou uvažoval a ted teprve jsem sedl do auta a jel do Liberce jí koupit. O víkendu přezouvám. Takže dík za to nakopnutí
- david.tomko
A máš taky momentový klíč?dimi píše:Celá sada včetně oříšků a redukcí za 1100Kč. Já už totiž přehazuji kola tak na 6 autech. Už dávno jsem nad tou bouchačkou uvažoval a ted teprve jsem sedl do auta a jel do Liberce jí koupit. O víkendu přezouvám. Takže dík za to nakopnutí
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Na bouchačce jsou 4 stupně utahovacího momentu. Ale já stejně dám méně a pak citovka křížovým klíčem. Rovněž bezpečák nikdy nedělám bouchačkou, to se nevyplácí. Jde hlavně o to povolování, že si nestrhneš záda a trochu to odsípá. A když už mám kompresor a rozvod vzduchu po garáži, tak proč to nevyužívat naplno.
Tak to je ale super vec tenhle pneumatickej klic
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
co moze zapricinit ked sroby na kolese dotiahnem normalnym klucom a nie cez momentovy kluc? Prezuvat chodim do servisu aby mi aj vyvazili kolesa, ale ked nieco robim sam tak dotahujem rucne, vzdy snazim sa poriadne rukou dotiahnut.
Ja dávam prevážiť vždy pred výmenou, mením na zdviháku v práci a tie dve autá prezujem aj bez pneu-uťahovačky. A používam momentový kľúč hlavne na zliatinové disky.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Většinou doma, na pojízný hever dávám kousek fošny a kola utahuju s citem, už víc než 30 let a nikdy jsem neměl problém..
Kola dávám vyvážit až když mám pocit, že něco není v pořádku..
Kola dávám vyvážit až když mám pocit, že něco není v pořádku..