Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2010
Jelikož jsem to vlákno založil dovolím si zkusit odpověďět:
-jakýkoli objezd dálnice ve slovisku je uspora predevsim jen na známkce
-vzhledem k tomu (pokud se clovek netrefi do najezdni spicky), ze dalnice slovinsku hodne prospela, tak casove to srovnavat nejde. Na chorvatskem foru se to resi s tisici prizpevky. Nicmene na takove strece setrit se mi zda zbytecne, pokud clovek jede do hr vicekrat znamka se oplati. pokud jen jednou a chce pohodu, tak taky protoze se da "zbavit" slovinska celkem rychle.
-loni jsem zapomel na znamku a zpatky jsem taky objizdel pres Lenart, a musim rici ze pres den pekna krajina, ale trosku jsem se tam zdrzel a je do rozhodne pomalejsi.
-jeste perlicka na zaver: pri prvni jizde smerem tam jsem objizdel (bylo to v tydnu), bylo to rychle (pre sladky vrch), jel jsem v kolene, ktera mela navigaci, pak se ztratila a tahl jsem to ja.
podruhe jsem vahal pred sjezdem a kdyz jsem videl, kolik aut tam sjizdi, tak jsem si rekl, ze tam bude pekne narvatno a jel jsem po dalnici, sice kousek ale bobma.
-jakýkoli objezd dálnice ve slovisku je uspora predevsim jen na známkce
-vzhledem k tomu (pokud se clovek netrefi do najezdni spicky), ze dalnice slovinsku hodne prospela, tak casove to srovnavat nejde. Na chorvatskem foru se to resi s tisici prizpevky. Nicmene na takove strece setrit se mi zda zbytecne, pokud clovek jede do hr vicekrat znamka se oplati. pokud jen jednou a chce pohodu, tak taky protoze se da "zbavit" slovinska celkem rychle.
-loni jsem zapomel na znamku a zpatky jsem taky objizdel pres Lenart, a musim rici ze pres den pekna krajina, ale trosku jsem se tam zdrzel a je do rozhodne pomalejsi.
-jeste perlicka na zaver: pri prvni jizde smerem tam jsem objizdel (bylo to v tydnu), bylo to rychle (pre sladky vrch), jel jsem v kolene, ktera mela navigaci, pak se ztratila a tahl jsem to ja.
podruhe jsem vahal pred sjezdem a kdyz jsem videl, kolik aut tam sjizdi, tak jsem si rekl, ze tam bude pekne narvatno a jel jsem po dalnici, sice kousek ale bobma.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
Skúste si pozrieť toto:
K Jadranu za šesť hodín
http://auto.sme.sk/c/5379069/chorvatsko ... hodin.html
K Jadranu za šesť hodín
http://auto.sme.sk/c/5379069/chorvatsko ... hodin.html
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
To madarsko se mi zda fakt hodne rozbite. .... Vim ze nekdo jezdi jenom tam, a nedko by tama nejel.
Slovaci to maji jine v rozhodovani.
Slovaci to maji jine v rozhodovani.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jel přes Madarsko a musím říct že uplně v pohodě.Jsou to už teda čtyři roky takže se mohlo ledacos změnit!Ale tehdá to bylo v pohodě!
Čus kluci, já jel přes Maďarsko loni a musím říct, že silnice sice nebyly úúúúplně OK, ale cesta pohodová, klídek, můžu jen doporučit
Beavis - trasu jsem si naplánoval s tím, že v Rakousku se zdržím celý den, ale jeden míní a vyšší moc mění... A úspora? Slovinské známky se nezdají předražené jen nám, ale co jsem slyšel, tak i rakušákům a chorvatům. S tím ale asi nic nenaděláme.
Nakonec jsme jeli klasiku a to s 15 éčky za slovinskou dálnici... A zpátky asi dalších 15 éček, radši se zdržím u moře, než ve slovinských vesnicích..
Pueblo - kudy jsi jel, my jeli přes Szombathely a Nagykanizcsu a cesta předloni ucházející, vloni hrozná...
Nakonec jsme jeli klasiku a to s 15 éčky za slovinskou dálnici... A zpátky asi dalších 15 éček, radši se zdržím u moře, než ve slovinských vesnicích..
Pueblo - kudy jsi jel, my jeli přes Szombathely a Nagykanizcsu a cesta předloni ucházející, vloni hrozná...
Vrátil jsem se z HR v úterý 22.6. Když pominu děsné, studené, větrné (brrr) počasí, s autem jsem byl spokojen. Jel jsem od Bohumína po Maslenici stále po dálnicích - přes Rakouslo, Slovinsko. Nevím, jestli se dožiju toho, že v celé unii bude jednotná úhrada za dálnice. Byl bych pro placení mýtného, jako platí tiráci, kolik ujedu, tolik zaplatím a ne si polepit přední okno samými nálepkami. Jedna nálepka vpravo, druhá vlevo, třetí uprostřed - jak u blbých.
- DeepThroat
Doufám že jak pojedeme my 21.7. směr Pula tak bude pěkně. Naplánovali jsme si to Přes Vídeň,Graz,Maribor, Lublaň a Koper apak dolů po A9.
Takže většina cesty po dálnici,myslím že tak drahé za to pohodlí to není.
Takže většina cesty po dálnici,myslím že tak drahé za to pohodlí to není.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Tak úspěšně zpět a (bohužel) opět jen po dálnicích, v cca 11.30 odjezd z Rogoznice, doma ve 23:00. Cestou několik zastávek na protažení, kávu a jídlo.
Podle spotřeby musím konstatovat, že v HR mají naftu sice levnější, ale ne tak kvalitní jako Benzina...
Podle spotřeby musím konstatovat, že v HR mají naftu sice levnější, ale ne tak kvalitní jako Benzina...
Ahoj. Letos jedeme na ostrov Pag. Jsou dve cesty. Jedna trajektem a druha z jihu ostrova pres most. cesta pres most je jasna. Nemate nekdo zkusenosti s cestou trajektem na Pag? Pres most je to asi o 150km dal.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW