V létě se chystáme na pár dní k Baltu a zajímalo by mě, zda je nutný kromě jiné standartní výbavy i hasící přístroj? Někde píšou že ano, někde že jen pro auta registrované v Polsku.
Vím, že zde je dost členů ze severu, kteří do Polska jistě často jezdí tak budete vědět díky.
V Polsku musis mit hasicak a vystrazny trouhelnik,ostatni veci nejsou povine. Hasicak musi mit minimalni obsah 1Kg a musi byt maximalne rok stary anebo po kontroly tlaku a trojuhelnik musi byt homologovan.
Diky panove. Hehe Biker:))) Ja nekde pisu ze jedu hackem? btw:na dalky jezdim za 7/100. Ale i kdyby to jelo za 10 tak ten klid a ticho v aute za to stoji.
Ok. Zajímalo by mě zda není v Polsku nějaký web jako v Čr UAMK, kde by to bylo oficiálně napsaný, že ten hasičák mít musíš, někde jsem se dočetl i jak velký má být obsah atd...
Hasicak doporučuju koupit, stojí do 4 stovek a může se hodit.
A ještě nastudovat, jak na to - lehce nadzvednout kapotu a vystříkat motorový prostor, jak zvednete haupnu naplno, tak jste v pytli, k ohni se dostane kyslík.
Astra H Z19DT caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE