PRASKNUTE CELNE SKLO
- marcelloman
PRASKNUTE CELNE SKLO
AHOJTE menil uz nieto celne sklo zaujimalo by ma kolko stoji nove ajs robotou a ci nevie niekto zohnat aj nejake starsie opel astra h. PS nepiste ohladom toho ze sa to da vybavit cez poistku . DIK
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: PRASKNUTE CELNE SKLO
Nove stoji cca 350-370 eur, znacka PILGINGTON, tie davaju aj od prvovyroby.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Záleží jaké máš. Zelené nebo termoreflexní a s dešťovým čidlem či bez.
Jinak starší zelené obyčejné mám.
Jinak starší zelené obyčejné mám.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
PILKINGTON - zelené, rámeček, bez čidel, termoreflexe = 8120 vč. práce v ORIGO autosklo v Mostě.
Naposledy upravil(a) dark dne 09 lis 2009, 14:40, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Malá chyba na skle, pokiaľ nejde o prasklinu ale len dierku sa dá opraviť. Cena značne nižšia a napríklad jeden servis u nás dáva na to aj záruku doživotnú (nechcem aby to bola ako reklama, ale hornet autosklo - vie to ušetriť peniaze).
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG
Tak jsem v pondělí sednul do auta a koukám na skle prasklina Po cestě do Prahy a zpět se mi protáhla asi 200%, ještě že jsem ho připojistil. Jinak nový čelní sklo mám 2 měsíce
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Čaute nejdené sa o čelné sklo ale o ľavé zadné malé okienko, dnes kosili zamestnanci mesta trávu a srali nato že tam sú zaparkované autá. takže potreboval by somm naceniť poprípadne poradiť kolko stojí aj s robotou. ďakujem
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Mám prasknuté (neopraviteľné) čelné sklo na Opel Astra III H caravan r.v 2012. Mam obyčajne čelné sklo a chcel by som ho nahradiť za Termoreflexné sklo. Koľko také sklo stojí + výmena. Vopred ďakujem.
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
- destroyer_svk
Termoreflexne celne sklo (pre dazdovy senzor), cislo dielu GM 161133, cena v Opli 637,80 €.
Ak mas dazdovy senzor pri vymene za taketo sklo,treba iny senzor,s vyssou citlivostou.
Ak mas dazdovy senzor pri vymene za taketo sklo,treba iny senzor,s vyssou citlivostou.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Dnes som bol na výmene prasknutého skla na mojej Astre H III caravan . Objednal som si PILKINGTON - termoreflexe sklo s modrým pasom bez senzorov vo firme Hornet. Cena skla + práca 270eur. Maximálna spokojnosť s prácou aj prístupom. Vrelo odporúčam.
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012