Skusenosti s vynucenou regeneraci dpf
Skusenosti s vynucenou regeneraci dpf
Zdarec lidi jaký máte zkušenosti s vynucenou regeneraci dpf třeba před barákem,přes op-com.....home made...Ne v servisu....Nějaký pošty...Nebo tak neco
- Reklama
Re: Skusenosti s vynucenou regeneraci dpf
Já osobně mám chybu v 245258, což je problém s DPF a problém u mě spočívá patrně v nepřipojení senzorů k řídící jednotce motoru. Výsledkem je, že se mi filtr regeneruje každou jízdu, takže pokud chceš vyvolat regeneraci uměle, tak zkus odpojit modul B175 (čidlo tlaku výfukových plynů) - konektor má u palivového filtru. Apropo kdyby náhodou někdo věděl, kolik ohmů má být správně mezi piny, tak bych tuto informaci uvítal...
Zafira B; 1.9cdti; Z19DTH
Astra F; 1.6i; C16NZ
Astra F; 1.6i; C16NZ
-
- Kontaktovat uživatele:
A proč to chceš dělat?aeon píše:Zdarec lidi jaký máte zkušenosti s vynucenou regeneraci dpf třeba před barákem,přes op-com....
Pokud auto nemá zásadní problém se stavem DPF filtru, tak spouštět statickou regeneraci přes diagnostiku nemá absolutně žádný smysl. Případné zdůvodnění najdeš tady na fóru, když budeš hledat něco o statické regeneraci…
Šlo mi jen oto kdyby byl případ nouze.a musel to udělat pres svou diagnostiku,a ani to něm v planu skouset......Jen je škoda že na to není žádná signalizace,krom zvysene spotřeby....Teď sem dával zafcu1,9 88kw 14dny dohromady a čekal kdy se spustí regenerace.a škoda že nemam jinnyho display,šel bych do vašeho zařízení.....Dík za info....
zdar lidi chci se zeptat jak vypalit dpf vynucenou regenerací filtr ma 115% a když spustím přez op com tak píše failed?