Palubní kamera - černá skříňka do auta

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
jakubino

Re: Palubní kamera - černá skříňka do auta

Příspěvek od jakubino » 11 pro 2014, 21:54

jedu stale xp, program?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Reklama

power2

Příspěvek od power2 » 11 pro 2014, 23:23

Třeba "Fat 32 format"

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 24 čer 2015, 22:44

Nedavno som si kupil autokameru TrueCam A5 ako som spominal tu:

https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... &start=110

Rozhodol som sa aj na zaklade uzivatelskych recenzii na internete a funkcii ktore ponukala.
Hned zo zaciatku vsak nebolo vsetko tak ako som si predstavoval.Hlavny problem bol ten,ze kamera
pocas jazdy prestala nahravat.Tak som aj na radu Puebla vyskusal inu pamatovu kartu.Po vymene kamera nahravala stale a vyzeralo to ze je vsetko v poriadku.
Akurat ma hnevalo,ze sa datum aktualizuje az po nacitani GPS signalu (nikde v navode som sa vsak nedocital ze by to tak malo byt).Bolo zaujimave,ze po pripojeni cez micro usb vstup (kamera ma dva vstupy napajania) bol datum 1.1.2013 po cely cas.Pri napojeni cez DC SV,sa po nacitani GPS aktualizoval.
V menu kamery bol samozrejma stale spravny cas,ked som si to manualne skontroloval.
Pri oboch pripojeniach vsak kamera ukazovala o hodinu menej,aj ked bolo nastavene spravne casove pasmo.
Po vymene pamatovej karty sa asi po tyzdni zacala situacia opakovat,kamera zacala vypisovat "Karta je plna" prip. pocas jazdy som si vsimol ze sa v strede toci kolecko,akoby sa snazila premazavat najstarsi zaznam (v tej chvili samozrejma nenahravala,bolo to vidiet aj v PC,ze chybal usek jazdy).
Alebo ked nevypisovala ziadne hlasenie a nebolo na displeji to kolecko,tak pre zmenu sa ukazali same nuly
na displeji a nenahravala,modra dioda indikujuca nahravanie svietila trvale (pri nahravani blika).
V tychto situaciach nepomahalo ani resetovanie ...
V podzemnej garazi sa niekedy nezapla a niekedy ked sa robili kratsie trasy (mesto) ze sa castejsie startovalo (a kamera sa zapinala) tak sa displej nezapol - musel som ju zapnut manualne (dioda vsak blikala,ze nahrava).
Dnes ma presla trpezlivost,tak som ju dal na reklamaciu.Som zvedavy co bude.
Vzhladom na cenu produktu a recenzie som z nej dost sklamany.
Přílohy
DSC_1190a.jpg
DSC_0119a.jpg
DSC_1236a.jpg
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX

honzap

Příspěvek od honzap » 25 čer 2015, 01:23

Zkoušel jste někdo nastavit na telefonu nahrávání videa na pozadí, zapnuté NFC? Ale co mám parrota, tak telefon házím v tašce do zavazadelníku a do stojánku ho dávám jenom nabíjet, nebo když naviguju...
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 20 črc 2015, 20:44

V piatok mi doniesol kurier reklamovanu kameru - reklamacia uznana vymenou vadnej kamery,takze mam novy kus a skusam dalej,uvidim co to bude...dufam,ze uz bez problemov.
Škoda Felicia 1,3 GLX

pueblo

Příspěvek od pueblo » 20 črc 2015, 21:28

Takže nakonec reklamace.....snad už ta nová bude makat jak má 8-)

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 05 říj 2015, 11:03

Medzicasom reklamovana kamera (zaslaný nový kus) opat strajkovala a isla na reklamaciu...v podstate take iste problemy ako predtym a nieco navyse ... dnes prisla kurierom kamera spat,aj ked som ziadal vratenie penazi - tentokrat reklamacia opat uznana nakolko "zavada sa prejavila" - oprava vykonana instalaciou aktualnej verzie firmware.Ako pokusny kralik pomaly ... :roll:
Škoda Felicia 1,3 GLX

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 17 led 2016, 15:18

Chcem sa s Vami podelit o jednu skusenost s autokamerou a pristupom jedneho internetoveho obchodu.
V maji 2015 som si objednal autokameru TrueCam A5 cez internetový obchod hej.sk.
Podla recenzii sa jednalo o model ktory vela uzivatelov chvalilo a ponukal zaujimavy pomer cena/vybava,pritom nebol najlacnejsi.
Kamera prisla,namontoval som ju v aute a zacal pouzivat.Kupil som si aj novu pamatovu kartu podla parametrov vyrobcu.
Po kratkej dobe vsak kamera prestala nahravat a dipslej vypisal "Karta je plna".Nemopohlo ani formatovanie karty a boli
vyskusane dalsie 2 pamatovky podla parametrov vyrobcov (Class 10).Kamera bola prvykrat reklamovana,kedy bola reklamacia uznana
vymenou vadnej kamery za novy kus."Nova" kamera sa onedlho zacala spravat ako ta prva,povodna,nedokazala premazavat najstarsie
zaznamy a na dispelji sa zobrazovalo "Karta je plna" a prestala nahravat.Takze druhykrat reklamacia - vysledok : aktualizacia firmware
a prevedene tovarenske nastavenie.Tento druhykrat vsak servisne stredisko uviedlo do protokolu vyrobne cislo tej povodnej prvej kamery
a nie tej "novej" co mi bola "vymenena" v ramci prvej reklamcie,zaujimavy detail...(cize akoby "opravovali" kameru,ktoru som uz nemal mat)
Kamera ako tak fungovala mozno mesiac a znovu sa zacali prejavovat problemy,displej opat hlasil "Karta je plna".
Pri tretej reklamcii som pozadoval uz vratenie penazi,co vsak odmietli do zapisu zamestnanci hej.sk napisat.
Chcem podotknut,ze ako zakaznik som pri kazdej reklamacii dolozil jasne dokazy k reklamovanej zavade - vzdy som im po dohode poslal
mailom fotografie,kde bola kamera odfotena (teda zobrazene hlasenie "Karta je plna").
Po tretej reklamacii s tou istou zavadou som opat obdrzal kameru s vysledkom ze "zavada sa v servisnom stredisku neprejavila" a odporucaju
mi presvedcit sa ci pouzivam vhodne pamatove karty a aby som si precital navod na pouzitie !
Tak toto uz bol vrchol drzosti z ich strany,lebo fotky s prejavenou zavadou som im opat poslal.Pri mojom patrani vsak vysvitlo,ze tentokrat
zamestnanci spolocnosti hej.sk moje dokazy o zavade neposlali servisnemu stredisku,uplne ich odignorovali.
Bol som v kontakte s technikom,kde kameru opravovali a mailom mi potvrdil,ze k predmetnej reklamacii ziadne prilohy neobdrzali.
Ukazkovy pristup k zakaznikovi,ktory pri reklamacii spolupracuje a snazi sa problem vyriesit...
V den ked sa mi kamera vratila,som ju hned namontoval do auta a po par km,sa opat zavada prejavila!
Takze stvrtykrat som osobne kameru reklamoval a dolozil staznost s postupom pri vybaveni reklamacie.
Kopiu s prilohami som osobne odovzdal na SOI,tak este sa budem informovat aj tam ako sa danemu problemu venovali.
Tento tyzden,v dvadsiatydeviaty den od podania stvrtej opakovanej reklamacie mi prisiel mail,ze ukoncili moju reklamaciu a peniaze poslali
na ucet...
Okrem uvedeneho problemu kamera si zila vzdy svojim vlastnym zivotom,nevedela detekovat spravne stacionarne radary na D1,mala problem
zapnut sa v podzemnej garazi,synchronizacia casu podla GPS bola posunuta aj ked bolo navolene spravne casove pasmo,na krizovatke prestala
nahravat,az ked sa auto pohlo,obcas vypisala aj hlasku "Neni SD karta",aj ked samozrejma tam bola ... a poslednykrat to bolo aj s bonusom kedy
sa po zobrazeni na displeji ze "Karta je plna" sa sama vypla...
Takze ked to zhrniem ak niekto rozmysla nad kamerou,autokameru TrueCam A5 vobec neodporucam !
Taktiez pristup zamestnancov hej.sk povazujem v dnesnej dobe za nedostatocny,v snahe vyriesit problem zakaznika,konkurencne obchody sami
ponuknu vratenie penazi pri podobnych problemov,tu som musel doslova bojovat...
Ako netvrdim,ze sa nejaky vyrobok nemoze pokazit,ale ked je to styrikrat ta ista zavada a este sa hraju,ze si vymyslam,to je dost.

Pre ilustraciu :
http://uloz.to/live/xt2d2hCW/autokamera ... zavada-mp4
Škoda Felicia 1,3 GLX

Odpovědět