iphone a toto forum
Re: iphone a toto forum
Minulý týden jsem toto s HoticeCars probíral, pracují na tom, aktualizace phpbb fóra na novou verzi je již hotova, na ostatním se asi pracuje.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne... nefunguje. Nezobrazuje se polovička příspěvků, hledání nejede, furt nějaké hlášky... prostě sto let z5.hAstroš píše:A v čem je problém? Tak tam vyjede hláška, že API je zastaralé... Ale přeci to jinak normálně funguje ne?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To sa pýtaš, alebo si si istý že to funguje, keď sem píšeš (s prepáčením) takéto "bludy"?hAstroš píše:Ale přeci to jinak normálně funguje ne?
Kúp si niečo s Androidom
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zbytečné.. ani tam to nejede. Tapatalk, má problém s fórem, ne s mobilem.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
S tymto "problemom" sme sa asi nikam neposunuli, vsak..?
Ahoj Milosh-i. Myslis ze by to mohli "spojazdnit" este tento rok? (pardon)milosh píše:Minulý týden jsem toto s HoticeCars probíral, pracují na tom, aktualizace phpbb fóra na novou verzi je již hotova, na ostatním se asi pracuje.
Ahoj, netusim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet