quicky píše:No tak som sa s ledkami vyhral a nakoniec nainstaloval aj do parkovaciek aj na znacku. Svietivost maju cca rovnaku ako povodne ziarovky, ale farba je lepsia. Dik za rady
To sou LED misto Halogenek??
quicky píše:No tak som sa s ledkami vyhral a nakoniec nainstaloval aj do parkovaciek aj na znacku. Svietivost maju cca rovnaku ako povodne ziarovky, ale farba je lepsia. Dik za rady
ano, namiesto tych malych T10 parkovaciek a xenony su origo jak boliGogi1991 píše:To sou LED misto Halogenek??
Honzo a je ta záruka přenositelná i na jiného vlastníka vozu (mne) a pokud ano je to tohleto a jak je problematické tu záruku pozitivně uplatnit ?? Ne že bych to teď zrovna potřeboval, teda alespoň zatím o ničem nevím, ale může se to třeba do budoucna hodit, díkyhonzap píše:Vojto, dneska ráno jsem auto nechával v Autovars a na záruku to jde. Možná se to jmenuje jinak a v tom případě mea culpa, ale důležitý je, že to zatáhne oplík
mě to hned hlasilo chybu a museli ven a tak sem koupil drassi a to stejny a nemam rad když mi svítí kontrolky ci piše poruchyquicky píše:ano, namiesto tych malych T10 parkovaciek a xenony su origo jak boliGogi1991 píše:To sou LED misto Halogenek??
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |