Taky prihodim polinko z jine hromadky...
J se da v DE v kombajnu 121kw v DE sehnat kolem 10.000 eur s navi, xenony, agr, flexride, atd....kolem 120 tis najeto. Zato zafira c je velkej problem.. proste nejsou a pokud je tak stoji kolem 20tis eur no proste nesmysl. Resim obmenu pac zirafa zacina stavkovat a nejak se to nedari odstranit, ani RomanK neporadil a ma stejne problemy pry na 4 autech takze hledam a to celkem intenzivne. Vypada to ze pojedu pro insignii ST 118kw 2011/7 pac chci zustat verny znacce a taky preci jen mam zkusenosti a nejake to vybaveni na opliky. A cena no prave, ze je to do 13000 eur za auto s cenikovou porizovackou kolem 35-40 eur, flex, xenony, agr, navi, kamera, el. viko kufru, metla.....atd. Ma nekdo prehled jak se prodava C zafira???? Podle poctu ojetin asi skoro vubec Jedna z veci ktere se desim je prostor a velikost kufru...zrovna tenhle tyden jsem prevazel starou 50" plazmu a s prstem v nose, a tech sycku kolem to se tam nevejde pekne nastojaka napric mezi zadni sedacky a sit v kufru jak prdel nahrnec tohle bych v insignii nezvladl
Pár postřehů ze srovnání Astra H vs. J
Re: Pár postřehů ze srovnání Astra H vs. J
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
- Reklama
Re: Pár postřehů ze srovnání Astra H vs. J
taky se pridam
byl jsem majitelem astry h i zafiry b a ted mam astru j st
ze zkusenosti zafira co se prostoru tyce byla fakt super to mi trchu chybi astra h byla taky o malinko vetsi
u jecka jizdni vlastnosti hlucnost podvozek je paradni az na preposilovane rizeni to mi trochu vadi,ovladani tlačítek a orientace si myslim ze je jen o zvyku,interier i sedadla me sedi a libi se mi nemam problém ani po delší ceste(vysku mam cca175 a vahu cca110kg)
motor maximalni spokojenost spotřeba 6,6l/100km mam aktualne najeto 10000km
byl jsem majitelem astry h i zafiry b a ted mam astru j st
ze zkusenosti zafira co se prostoru tyce byla fakt super to mi trchu chybi astra h byla taky o malinko vetsi
u jecka jizdni vlastnosti hlucnost podvozek je paradni az na preposilovane rizeni to mi trochu vadi,ovladani tlačítek a orientace si myslim ze je jen o zvyku,interier i sedadla me sedi a libi se mi nemam problém ani po delší ceste(vysku mam cca175 a vahu cca110kg)
motor maximalni spokojenost spotřeba 6,6l/100km mam aktualne najeto 10000km
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth