Ta nafta napadla aj mna, tankujem Shel FuelSave, ale na novej pumpe. Tak snad to bude tym. Pri vymene oleja robim vzdy aj palivovy.sladas opc píše:teploty byly dost pod bodem mrazu..je mozny ze mas treba spatnou naftu,muze tam byt voda,zkusit vymenit palivovej filtr a treba zhavicky..daval bych preventivne aditiva do nafty a pak bych to resil pokud by problem pretrvaval...
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
No ja bravam naftu iba na SHELL aj ked v podstate je to asi jedno, kedze vsetky benzinky na SK beru paliva od SLOVANFTu Akurat si tam pridavaju sami tie aditiva.
Dnes rano ma prekvapila na dialnici kontrolka ze mam malo oleja ...olej som menil pred 4 mesiacmi a kontroloval ho pravidelne a mal som vzdy v poriadku.....po zastaveni na parkovisku kontrolka zhasla a uz sa nerozsvietila...je moznost ze proste olej bol tuhy este alebo nieco?
parkoval som na dlazbe a bolo u nas -6 v noci
parkoval som na dlazbe a bolo u nas -6 v noci
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Mne od neděle zlobí vibrace při brždění. Při větších rychlostech není slyšet/cítit nic, ale když třeba dobržďuji na křižovatce nebo jinde, tak při brždění jde slyšet vibrující zvuky. Volant ani pedál nevibrují. Brzdové kotouče i destičky jsem měnil před cca rokem (v autor.servisu - originální Opel), takže se mi nezdá, že by už odešli . Možná jsou kotouče zvlněný, ale to asi sám nepoznám, takže holt zase do servisu ... což mě pěkně štve ...
a mozno ti odpalo zavazie. Mne to robilo tiez a po kontole a vyvazeni to prestalo.
Kdyby to bylo zvlněný, tak to poznáš naprosto dokonale, vibruje volant při brždění nad 80kmh, někdy se nalepí na desku svinčík, nebo kamínek a pak dělá bordel a je slyšet jen při dobržďování. Síla desky se dá zkontrolovat přes otvory v disku baterkou.
ex.Astra J OPC 2013 280+downpipe, HJS cat, M-Tech
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Ktorý pukel v Opli stanovuje ceny na diely? Aby pol metrová hadička od chladiča ku turbu stála 105€ tak to je nonsens
Aji se u Romana nějak zalíbilo, tak dneska dostala nové těsnění kolem vstřiků. Takže konečně už olej nikde neteče. Takže chlapi velké díky. Tak na viděnou na jaře.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- BikerMarius
Dneska jsem odvezl astru s nemocným altíkem do servisu. Před servisem se vypl posilovač a to bylo něco
Co je to za skvrny na slunci ? Když tu čtu co se děje...
Co je to za skvrny na slunci ? Když tu čtu co se děje...
Ty skvrny asi fungujou mě dneska zastavili cajti a za folie 2stovky
a čtvrthodinový kázání v tý kose
a čtvrthodinový kázání v tý kose
ASTRA H 1.6 85KW