Kdo letos kupujete nove auto?
Re: Kdo letos kupujete nove auto?
Přesně tak, nemá smysl porovnávat neporovnatelné. Pro mne je Meriva příjemnější vyšším posezem, stejně jako Zafira. Ale to už je jiná kategorie..
Převážně jezdíme ve dvou, max. v kufru pes. Takže věci na sedadlech stejně jako v předchozím kombíku.
Jinak jsem se tu již setkal s odborným názorem, že se pánové v Oplu po.., když chtějí konkurovat Merivou Touranu. Na to má přeci Opel Zafiru..
Převážně jezdíme ve dvou, max. v kufru pes. Takže věci na sedadlech stejně jako v předchozím kombíku.
Jinak jsem se tu již setkal s odborným názorem, že se pánové v Oplu po.., když chtějí konkurovat Merivou Touranu. Na to má přeci Opel Zafiru..
- Reklama
Astra G bolo veľmi dobré vozidlo na svoju dobu. Dostatok priestoru vo vnútri a relatívne ľahké, čo umožňovalo svižnú jazdu aj pri menšom výkone. V Opli by si mali vziať Astru G ako vzor pre budúcnosť a dokázať využiť a skĺbiť jej prednosti, a to menšiu váhu, dostatočný vnútorný priestor ( vrátane odkladacích priestorov ) a slušný výkon pri slušnej spotrebe.
P.S. moje prvé auto bola Astra G, 1,7 CDTI, 59 kw
P.S. moje prvé auto bola Astra G, 1,7 CDTI, 59 kw
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Kazda automobilka by si mela vzit priklad ze svych starsich modelu, ktere byly prostorne, jednoduche a pritom skvele funkcni. Bohuzel dneska jsou na auta kladeny trosku jine naroky nez kdysi davno, proto obcas ty divny auta
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Náš táta si na důchod pořizuje "Baby Aston" ...čili nového Forda Fiesta ve třech dveřích
To je pekne auto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak az astra j st uz je odedneška doma
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
vidíš to tak jsi se konečně dočkal:) tak ať slouží.honzina píše:tak az astra j st uz je odedneška doma
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Tak ju ukaz
zítra udelam nejake fotky mam jen jak ju slozili z kamionu ještě zavoskovanou
corsa d a12xer
corsa d a12xer
corsa d a12xer