Kdo letos kupujete nove auto?
Re: Kdo letos kupujete nove auto?
S Merivou chybu nikdo neudělá, podle posledních testů spolehlivost, nejlepší autop ve stáří 2-3 roky. A ty zadní dveře jsou paráda, zkoušel jsem
- Reklama
Ja vam nevim, porovnavat merivu s astrou, co ty na to PepinoGH?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Meriva je lepší..
Ale víc se mi líbí Insignie..
Tady se nikdo neptal na krásu, ale na kvalitu..
Napis nejaky zkusenosti z Merivou, klady, zapory,.....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Něco málo jsem popsal zde: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=120
Meriva celkem dobrý, ale idiota co vymyslel zadní blinkry bych nechal zlynčovat. Párkrát jsem za tímto výpotkem jel a přehlídnout zadní blinkr je naprosto jednoduché. Už jsem podobně malý blinkr viděl i u Audi a dalších zupppa aut
I když moje Astra J GTC OPC (kua to je teda název) ho nemá zas o moc větší
I když moje Astra J GTC OPC (kua to je teda název) ho nemá zas o moc větší
ex.Astra J OPC 2013 280+downpipe, HJS cat, M-Tech
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Este k Merive. Porovnavat s Astrou nema zmysel. Jednoznacny rozdiel je, ze ide o auto o celu generaciu vyssie. S autami je to ako so zenami. Niekto preferuje blondinky, niekto brunetky, niekto ...
Auto som si zamiloval po prvom sadnuti. Proste nesadate do kokpitu formule, ale pohodlne do sedadla. A to za priplatok mozete mat anatomicke sedadla, ktore podla testov splnaju poziadavky pre spravne sedenie (cosi ako certifikat pre zdrave sedenie). Najviac ma tesi benzinove turbo, a to nemam najsilnejsiu verziu. Samozrejme "kapanek" vyssia spotreba. Podla palubaku 7,2 pri priemernej rychlosti 30 km/hod. Vsetko kumulativ od kupy vozidla. Je jasne, ze jazdime (aj manzelka) male trasy po meste (naviac zabeh, atd ...) O priestore sa nema zmysel bavit, skor rozmyslate, kde si co ulozit a nezabudnut kde to je, co v astre H nemate kde (to snad kazdy vie).
Ktosi tu spominal estetiku. Uplne spredu pripomina corsu, ale oproti Merive A, je to vcelku smrncovna karoseria.
Inak, moj nazor - najkrajsia je astra G.
Auto som si zamiloval po prvom sadnuti. Proste nesadate do kokpitu formule, ale pohodlne do sedadla. A to za priplatok mozete mat anatomicke sedadla, ktore podla testov splnaju poziadavky pre spravne sedenie (cosi ako certifikat pre zdrave sedenie). Najviac ma tesi benzinove turbo, a to nemam najsilnejsiu verziu. Samozrejme "kapanek" vyssia spotreba. Podla palubaku 7,2 pri priemernej rychlosti 30 km/hod. Vsetko kumulativ od kupy vozidla. Je jasne, ze jazdime (aj manzelka) male trasy po meste (naviac zabeh, atd ...) O priestore sa nema zmysel bavit, skor rozmyslate, kde si co ulozit a nezabudnut kde to je, co v astre H nemate kde (to snad kazdy vie).
Ktosi tu spominal estetiku. Uplne spredu pripomina corsu, ale oproti Merive A, je to vcelku smrncovna karoseria.
Inak, moj nazor - najkrajsia je astra G.
Najkrajsia biela Astra H v nasom meste.