pokuta za parkovanie vo Viedni
pokuta za parkovanie vo Viedni
Ahojte, rád by som sa opýtal, či nemá niekto skúsenosť s platením/neplatením pokuty z Viedne. Boli sme minulú stredu na champions league Austria-Porto a podľa pokynov polície sme zaparkovali pri Prátry, cca 20min od štadióna v jednej obytnej zóne. Keďže už bola tma, absolútne sme si nevšimli, že na mieste je KURZPARKZONE, a po návrate zo zápasu nás čakal za stieračom bloček na 36E od Magistrátu mesta Viedeň. Splatnosť pokuty je dva týždne a otázka je, či to budú v prípade neuhradenia do dvoch týždňov nejako riešiť. Díky za postrehy 

Astra GTC 1,4 16V Enjoy
- Reklama
Re: pokuta za parkovanie vo Viedni
v rámci EU je to povinnost... může, ale nemusí Ti přijít dopis
odtah vozidel od 600kč, 7-9kč/km, mob. 731810210
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis, EMISE
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis, EMISE
už 7 let čekám na dopis za pokutu za parkování a furt nic 

- vojtavojta
On Ti dojde i s urokama a to teprve bude palka 

Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- destroyer_svk
Ja som dostal za parkovanie pokutu minule leto v Mittersille v Alpach,aj som sa obhliadal ci je to parkovisko platene,ale ako si som tam nenasiel automat aj ked nejaka tabula tam bola.Bolo to male parkovisko pred obchodmi v takom akoby centre mestecka.No a cestou spat pozeram ze nejaky ruzovy papier je za stieracom,aj som chcel tuknut do stieracov nech to odleti,som myslel ze mi dali nejaky letak za stierac.Po prichode na hotel pozeram ze pozdrav od Polizei za parkovanie na sumu 15 €.
Najprv som to chcel zahodit ale po mesiaci to potom bolo uhradene pre istotu nakolko su Rakusania policajny stat.Na SVK by to bola za parkovanie vacsia palka.
A tento rok som pre zmenu tam dostal v jednej dedine moju prvu pokutu za rychlost ... hajzli jedni,zastavili aj Rakusana predo mnou co isiel minimalne tak rychlo ako ja,ale ked zbadali ze druhe auto (ja) je turista,tak jeho pustili a mna skasirovali.Merali na zaciatku dediny (tabule) na autobusovej zastavke.
Najprv som to chcel zahodit ale po mesiaci to potom bolo uhradene pre istotu nakolko su Rakusania policajny stat.Na SVK by to bola za parkovanie vacsia palka.

A tento rok som pre zmenu tam dostal v jednej dedine moju prvu pokutu za rychlost ... hajzli jedni,zastavili aj Rakusana predo mnou co isiel minimalne tak rychlo ako ja,ale ked zbadali ze druhe auto (ja) je turista,tak jeho pustili a mna skasirovali.Merali na zaciatku dediny (tabule) na autobusovej zastavke.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Jestli Ti můžu poradit,neotálej a zaplat to,protože konkrétně z A Ti určitě pozdrav dojde,cena bude zbytečně narůstat,myslím,že to nestojí za to
Nehledě na to,že když bys to nezaplatil,po čase tam opět vyrazil a nedej bože Tě někde zastavili a zjistili to,hned tak bys z tama neodjel 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Díky za rady a postrehy, pokutu som uhradil prevodom v termíne splatnosti. 

Astra GTC 1,4 16V Enjoy