Zraz Slovensko 2011
Re: Zraz Slovensko 2011
Re Vojta vojta: beriem na vedomie
Re Oblhut: dúfam že si mu to nepovedal. V tom veku sú na to citlivý
Re Pepo: ruksak ti rád ponesiem
Re Oblhut: dúfam že si mu to nepovedal. V tom veku sú na to citlivý
Re Pepo: ruksak ti rád ponesiem
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Ne ne,nepovedal jsem mu nic A prosím Tě,ještě jednou si to u mě oprav,pojedu jen s ním,manželka bohužel nebude moct.Mrzí mě to,ale jinak to nejde,ted už jen doufám,že Kubík bude v pohodě,bo kdybych měl jet sám,tak by mě asi jeblo
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
no krasne miesto si vybral Kesi,je mozne ze sa pripojim ak ma zoberiete aj s vece
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
az teraz som si vsimol ze vy tam pridete uz v stredu, uvidim ako na tom budem s casom ale rad by som sa aj ja pripojil.
RE Roman: Nevidím v tom problém
RE Midzi: Tak sa pripoj
RE Midzi: Tak sa pripoj
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kéž by to bylo později... Nechci jet až na Slovensko dvakrát. Chtěl jsem to vzít při jedný cestě, když už tam pojedu, tak jsem chtěl jet v době srazu a jet tam, ale toto je moc brzo, takže beze mě...
Kesi,je mě to moc líto,ale na 99% se srazu nebudeme moct zůčastnit.Bohužel v pondělí jsme si z nemocnice dovezli špatný zprávy.Prožíváme si z manželkou peklo a čeká Nás ted no vlastně ani nevíme co.Prostě musíme bojovat a věřit,že se to zlepší a že doktoři to zvládnou,i když moc dobře víme,že jsou částečně bezradní.Omlouvám se,mrzí mě to,ale věřím,že chápeš,že život Našeho syna je nade vše přednější.Nechcu to tady víc rozvádět,myslím si,že to sem nepatří a nikdo na to asi ani není zvědavej.Pokud se situace do té doby zlepší,tak bych se tam třeba za Váma podíval i na otočku,ale ted to fakt nevím.Děkuju za pochopení
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ivo, držíme palce a když to vyjde, rádi Vás nebo i jen Tebe uvidíme.
verim ze sa to zlepsi a pridete obaja, aspon mu urobis vylet za odmenu