Mega akce Opel Astra/Zafira srazy Ostrava 2009
- Astra - R@SAG
Re: Mega akce Opel Astra/Zafira srazy Ostrava 2009
Tak to je velká škoda, snad příští rok .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
- Reklama
Fotky ze srazu - https://www.astra-g.cz/mega-sraz-ostrava-12-9-2009/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Pekne pekne ale chybej mi tam naky interiery
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Jo, jo. Byl jsem tam bylo to . Slapalo to na 1 zadne velike prostoje. Moc se tesim na dalsi sraz kdy bude predstavena nova Astra. Kdo chtel mohl si vyzkouset auticka z prodejny. I Antara, kterou moc neni na silnicich videt byla. Pekny auto az na ten maly kufr.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Já to mám do ostravy skoro 500 km, jsem z Mostu, možná by bylo dobrý dělat občas tyhle velký srazy, třeba někde uprostřed republiky a ne furt Ústečáky ošizovat
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Darku vzdyt v Usti jsou co 2 mesice minisrazy, sice to neni megaakce ale na pokec dobre, az budu mit Hacko, coz snad jeste letos, tak se srazime
Já vím, ale chtěl jsem na nějakej pořádnej sraz budu se na to tvoje Háčko těšitmilosh píše:Darku vzdyt v Usti jsou co 2 mesice minisrazy, sice to neni megaakce ale na pokec dobre, az budu mit Hacko, coz snad jeste letos, tak se srazime
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Za rok bude snad k svetu ted ho koupim a na upravy budu muset chvili setrit, v serii nezustane urcite, jako vsechny me auta