Sraz na Slovensku u Kesiho - Léto 2011
Re: Sraz na Slovensku u Kesiho - Léto 2011
Poprosím možných záujemcov o zaslanie počtu zúčastnených formou SS (kvôli poriadku) aby som vedel vybrať veľkosť ubytovacieho zariadenia. Mám niečo vybrané ale potrebujem aspoň orientačne počet účastníkov.
Priebežne budem aktualizovať zoznam.
II. Opel Astra H / Zafira B sraz Slovensko 2011:
Kesi + 1
Oton + 1 + 1 dítě
Pepino_GH + 1
Midzi + 1
Misut + 1
Fuzak + 1
Tlumex + ? + 2 deti
vojtavojta
Priebežne budem aktualizovať zoznam.
II. Opel Astra H / Zafira B sraz Slovensko 2011:
Kesi + 1
Oton + 1 + 1 dítě
Pepino_GH + 1
Midzi + 1
Misut + 1
Fuzak + 1
Tlumex + ? + 2 deti
vojtavojta
Naposledy upravil(a) Kesi dne 15 kvě 2010, 21:00, celkem upraveno 9 x.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Hele, nerad vám do toho kecám, ale plánovat něco na léto 2011 to je trochu úlet ne ?
Leto nie tak myslím máj-júnhombre_71 píše:Hele, nerad vám do toho kecám, ale plánovat něco na léto 2011 to je trochu úlet ne ?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli zamluvení areálu to rozhodně ulet není!
Ted v ředkovci na nás zbyl jen tento termínkterý jsme měli !A sháněj nějakej areál pak!Čím dřív tim líp!Ono je to pak samá školka v přírodě,školní výlety,tábory ,svatby,letní tábory a bůh ví co všechno ještě.
Samozřejmě víme že je brzo jak kráva!Ale podle hlasování už chce jet 8 lidí!Takže těch osm lidí ví že pojedou!Pokud se nedejbože nestane něco zlého.
Ted v ředkovci na nás zbyl jen tento termínkterý jsme měli !A sháněj nějakej areál pak!Čím dřív tim líp!Ono je to pak samá školka v přírodě,školní výlety,tábory ,svatby,letní tábory a bůh ví co všechno ještě.
Samozřejmě víme že je brzo jak kráva!Ale podle hlasování už chce jet 8 lidí!Takže těch osm lidí ví že pojedou!Pokud se nedejbože nestane něco zlého.
Zdravím všechny a jestli můžu,tak se i já rád hlásím,pokud mě vezmete,tak bych určo jel.Zafču sice ještě pořád nemám,ale za 14 dní už bych se měl konečně dočkat.Fotky pak samozřejmě dodám.A jel bych s manželkou a synem,v té době bude 15-tiletý,takže 3 dospělé osoby.A pokud by jste jeli i letos na tu mini výpravu,jak jsem se dočetl,tak i tady bych jel,kdyby to byl pro mě vhodný termín a kdyby jste mě vzali,takže zatím asi tak.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Oton hore uz je 9 ludi co by slo
Koukám, že s náma se nepočítá...
Už ťa dopisujem
Já ti dám Mishut u Otona jsem Mišut/ale už na to přišel / tak se oprav
Kehshi
Kehshi