III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 25.4.09
Re: III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 25.4.09
Bylo tam dokonce i poradny vzruso v podobe nove predvadeci Insignie, ktera to na parkovisti asi 100m od nas naprala do jinyho auta a spolecne spolu pak vzali jeste jiny zaparkovany auto. Docela zuzo, airbagy venku, pulka auta rozmlacena, hasici, zachranari a pak po 30 minutach dorazili dokonce i policajti... Clovek by vubec nerekl jak jde na parkovisti v mziku zrusit nekolik aut, chce to bejt holt sikovnej.
Sesli jsme se tam s Pepinem, Ferdou a Oldmanem, myslim ze i Vojtu sme zahlidli. Pepino bude mit urcite naky fotky. Jinak spousta zajimavejch lidi, docela se tesim az na srazy Hcek taky prijede skoro stovka aut z cely republiky, snad brzy...
Jo a Ferdovi to hraje vaaaazne skvele, na chvili jsme se v aute zavreli, aby nas nezavreli za ruseni odpoledniho klidu a Ferda to trochu osolil, no, hodne husty. Chvili mi pak sice piskalo v usich ale docela zazitek. V porovnani s mejma papirakama z vyroby ... no to snad ani nejde srovnavat...
Sesli jsme se tam s Pepinem, Ferdou a Oldmanem, myslim ze i Vojtu sme zahlidli. Pepino bude mit urcite naky fotky. Jinak spousta zajimavejch lidi, docela se tesim az na srazy Hcek taky prijede skoro stovka aut z cely republiky, snad brzy...
Jo a Ferdovi to hraje vaaaazne skvele, na chvili jsme se v aute zavreli, aby nas nezavreli za ruseni odpoledniho klidu a Ferda to trochu osolil, no, hodne husty. Chvili mi pak sice piskalo v usich ale docela zazitek. V porovnani s mejma papirakama z vyroby ... no to snad ani nejde srovnavat...
- Reklama
Jj. sraz byl super, tímto zdravím majkp(a), Ferdu, vojtu a oldmana, rád jsem Vás chlapi poznal osobně a doufám, že se někdy sejdeme na nějakém komornějším srazu, aby bylo víc klidu na pokec. A víc Háček k porovnání..
A samozřejmě děkuji i Géčkařům... a že jich tam bylo...
A samozřejmě děkuji i Géčkařům... a že jich tam bylo...
Čus lidi,rád jsem vás poznal.Už aby se to zvopáklo a když Pán dá možná i crashtest nějakého nového bouráku bude k vidění Toho vozejku mi bylo docela líto.Jen více "H"áček aby bylo.
Astra H 1.9 CDTI 88Kw kombajn r.v.2006
No bylo to moc pěkný taky jsem vás rád všechny poznal jen škoda, že nás tam bylo tak málo. Ten crashtest byl docela zajímavej to se jen tak nevidí. Když jsem se konečně k tomu crashtestu dostal tak tam někdo zařval, že tam z Insignie teče benzín a že to bouchne a začal utíkat tak si pár desítek lidí i zasportovalo
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Díky, Miloši...
Pridano nekolik novych galerii ze srazu, doporucuji fotky od Melodiho je jich 400
https://www.opel-astra-h.cz/iii-astra-z ... 25-4-2009/
https://www.opel-astra-h.cz/iii-astra-z ... 25-4-2009/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet