Opel Astra H / Zafira B sraz Ředkovec 2012
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz 2012
Vidím to na sraz v karlově.couddi udělal slušnou nabídku.a myslím že by byla škoda abychom neudělaly sraz tam.v redkovci to můžeme udělát o rok později.jednak letos nebudu mít moc času na organizací když v lednu čekáme přírůstek do rodiny. v karlově bych se o organizací v ubytování atd .nemusel starat. a věřím že prostředí je tam krásný.
- Reklama
- vojtavojta
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
jsem pro Ředkovec,je to uprostřed CZ,takže obecně dostupnější,pokud všichni nejste z OV,CB nebo Chebu U toho Pradědu to bude krásné,ale dálka toje..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- vojtavojta
Podle mne je jedno, kde sraz bude. Kdo bude chtít pojede a kdo ne, ten to bude mít daleko i do sousedního okresu..
Karlov nevypadá špatně, jen nevím jak je to tam s kapacitou..
Karlov nevypadá špatně, jen nevím jak je to tam s kapacitou..
mne osobne je uplne jedno kde to bude, hlavne nech to niekde bude.
ahojte,
kedze mne je jedno kde, neviem za co mam hlasovat
Nakolko mi to tento rok nevyslo, buduci rok by som rada dosla. Rozhodnutie necham na vas, len vcas vypiste datum, nech si viem rezervovat dovolenku v praci
kedze mne je jedno kde, neviem za co mam hlasovat
Nakolko mi to tento rok nevyslo, buduci rok by som rada dosla. Rozhodnutie necham na vas, len vcas vypiste datum, nech si viem rezervovat dovolenku v praci
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Určitě se taky zůčastním a je mi jedno kde... Když mi to letos nevyšlo, příští rok vyjde
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlasování bude trvat ještě dlouho!Ale vede ředkovec!!Tudíž jsem jsem si řekl ,že to nakonec uděláme tam!I když se my moc nechtělo a nikdo jste se nepřihlásil k organizaci,tak to spáchám opět já!§ Když budete chtít jakkoli pomoct,tak budu jen rád