Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minisraz v Lelekovících.okr.Br 3.7-4.7.10
Není problém.jen mi dej vědět aspoň den předem.
- Reklama
Jirko,nedokážu Ti takto odpovědět,uvidíme,kdyžtak bych dal vědět přes Otase,bo v autě se na forum nedostanu.A pokud to klapne,tak kafe asi nedáme,bo tama většinou projíždím v noci Zatím se měj.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
OK. Máš tam SZ.oblhut píše:Jirko,nedokážu Ti takto odpovědět,...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou fotky od Midziho
Moc pěkný fotky,holt když to někdo umí,tak ostatní čumí
Jirko,v týdnu od 19.července jedu na dovču a v jejím rámci plánuju výlet na Ještěd.Už jsem předběžně domluvenej s Dimim,že mě předá něco pro RomanaK a tak mě napadlo,že já mu dám ty vidličky A je to,ani to nebolelo.Ještě musím s Otasem domluvit předání,ale to je detail.A jinak ted budu několikrát týdně bývat v Ústí,takže kdyby bylo potřeba něco expedovat na naši krásnou Moravu není problém .Je to samozřejmě nepravidelný,ale kontakt na Tebe aj na Dimiho mám,tak není problém.
Zlatej, super. Moc dík dopředu i dozadu. Jestli se Ti zdaří "nakládka" vidliček u Otona a "vykládka" u dimiho, nebo u mě, pokud se přece jen pojedete ocachtat v přehradě , tak do 23.7 tak to bude super.oblhut píše:Jirko,v týdnu od 19.července jedu na dovču a v jejím rámci plánuju výlet na Ještěd.
Chudák dimi má teď drobet jiný starosti.
V pohodě,pokud se nic nezmění,tak to vidím 21 nebo 22 teda přibližně,bude záležet na počasí.A viděl bych to na ten Liberec,bo chceme na ten Ještěd.Ale to se ještě uvidí,dle momentální nálady zbytku posádky .Každopádně je dovezu,spolehni se,ono taky v prosinci by Ti byli na prd
Díky za ty vidličky. Klaplo to suprově, už jsou v autě a těšej se na tchána. Užijte si trumpetu, tuším jeden z divů Česka, snad tam bude lepší teplota, protože tady je na chcípnutí vedro. A od trumpety určo navštivte třeba v LBC bazén. Tam bude fajn.oblhut píše:V pohodě,pokud se nic nezmění,tak to vidím 21 nebo 22 teda přibližně,bude záležet na počasí.A viděl bych to na ten Liberec,bo chceme na ten Ještěd.Ale to se ještě uvidí,dle momentální nálady zbytku posádky .Každopádně je dovezu,spolehni se,ono taky v prosinci by Ti byli na prd
Čauky Jirko,není zač,rádo se stalo.Na Ještědu bylo nádherně.Bohužel už jsme doma,dnes ráno dostal Náš klučina vysoký horečky,takže jsme doslova bleskově letěli do Brna do Dětské nemocnice,naštěstí je to jen viroza.Ale u něj to může být nebezpečné,protože se už rok onkologicky léčí a každá blbost ho nesmírně ohrožuje.Nechci se o tom tady víc rozepisovat,je to strašně složitý,pro Nás moc těžký a pro ostatní tady nezajímavý.Měj se fajn a doufám,že se zase uvidíme i s Dimim a ostatními.