tak teď nevím jestli jí mám zkoušet,zatím je doma nenačatámudr.sat píše:No měl jsem strach že jsem tě zabil(tou slivovicí)
Minisraz v Lelekovících.okr.Br 29.7-31.7.11
Re: Minisraz v Lelekovících.okr.Br 3.7-4.7.10
- Reklama
Ahojky lidičky. Bylo to fajn. Prostě pohoda. Rád jsem Vás všechny viděl a pokecal. Rád jsem si poslechl RomanaK. Je to správně zapálený človíček, který nejenže má hodně nastudováno, ale hlavně má bohatou praxi a je radost jej poslechnout ať to co odpovídal ostatním, nebo mě.
No a Otona už všichni vychválili do nebe a teď nám zpychne a podrápe si frňák o strop, jak ho bude nosit vysoko. .Takže jen tak mírně: "Dík Tobě i Tvojemu tatovi. Bylo fajn".
(Jen máme průser u tchána, protože jsme u Vás nechali opíkací vidličky.)
2all: Sorry všem, které jsem plašil i s tou divou zvěří.
No a Otona už všichni vychválili do nebe a teď nám zpychne a podrápe si frňák o strop, jak ho bude nosit vysoko. .Takže jen tak mírně: "Dík Tobě i Tvojemu tatovi. Bylo fajn".
(Jen máme průser u tchána, protože jsme u Vás nechali opíkací vidličky.)
2all: Sorry všem, které jsem plašil i s tou divou zvěří.
Samothe píše:tak teď nevím jestli jí mám zkoušet,zatím je doma nenačatámudr.sat píše:No měl jsem strach že jsem tě zabil(tou slivovicí)
Neboj.Jsou stejně kvalitní.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JirkaF:
Vidičky jsou zajištěný!Jsou na sokolovně!Jak bude dálší sraz tak ti je vezmu!Nebo jestli je chceš třeba poslat poštou?
Pořád čekám na fotky od Midziho,mudr.sata,a něco tuším fotil aji oblhut!
Vidičky jsou zajištěný!Jsou na sokolovně!Jak bude dálší sraz tak ti je vezmu!Nebo jestli je chceš třeba poslat poštou?
Pořád čekám na fotky od Midziho,mudr.sata,a něco tuším fotil aji oblhut!
Otasi, tak jsem najel od neděle asi 400km a vypadá to že cvrčky jsme vyhnali
už není
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš!Já jsem to zatím nějak nepozoroval!Ale nic jsem neslyšel!Kdyby jotak bych zase hejbal se vším možným!
To je fajn.Oton píše:JirkaF:Vidičky jsou zajištěný!Jsou na sokolovně!
No to by asi trochu trvalo..... Poslat, je fajn nápad, ale moc si nedovedu představit jak bys je balil. Myslím, že tchánovi koupím nové a jak 24.7 pojedem pro dítě na chaloupku, tak mu je dovezu a ty co jsem nechal u Tebe schováš na příští srázek .... za rok ? ? ?Oton píše:Jak bude dálší sraz tak ti je vezmu!Nebo jestli je chceš třeba poslat poštou?
ja uz som dal na facebook, aj ked niektore nie su velmi kvalitne
Otasi,já fotil jen 2 fotky mobilem a stojí za prd,je to z dálky a je tam hovnajs vidět.Ale Ty vidličky bych Jirkovi výhledově mohl vzít já,jezdívám často v pátek odpoledne do Desné a pak projíždím přes Jablonec.A jezdím na Svitavy,takže bys mě je hodil k hlavní silnici a bylo by to.Uvidíme,jakmile to pojedu,dám vědět.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Taky možnost. Díky za nabídku. A vidíš to reálně do cca. 2 - 3 týdnů? Aspoň si u nás dáš kafe nebo jiný pití a ocachtáš se v přehradě.oblhut píše:Ty vidličky bych Jirkovi výhledově mohl vzít já,jezdívám často v pátek odpoledne do Desné a pak projíždím přes Jablonec.